Hoces reci da kabel nije dovoljno dobro sakriven?DarioV je napisao/la:Fino slozen Punto, svaka cast.![]()
Danas po kabelu na parkiralistu skuzio da smo susjedi.
Hvala, fino sluzi a uglavnom nije ni dosadno jer se uvijek nadje jos nesto za doraditi...
Da, da - i nemam tokliko mjesta, i te nove inverterice kostaju nekoliko puta vise od ovih jeftilena (uzeo na firmu bez PDV pa me izasla cca. 160USD), i shipping bi me izasao vise nego klima, i to se na kraju ne isplati...zega je napisao/la:Dvocjevne su bolje jer ne vuce vruc zrak izvana (vozilo nema podtlak, sto je slucaj kod ove klime) jos da je inverter a ima ih, onda kad ohladi vozilo potrosnja padne na 200-400w...
...
...
I rade na 110V origigi
MA vrhunski deal!Cose je napisao/la:Da, da - i nemam tokliko mjesta, i te nove inverterice kostaju nekoliko puta vise od ovih jeftilena (uzeo na firmu bez PDV pa me izasla cca. 160USD), i shipping bi me izasao vise nego klima, i to se na kraju ne isplati...zega je napisao/la:Dvocjevne su bolje jer ne vuce vruc zrak izvana (vozilo nema podtlak, sto je slucaj kod ove klime) jos da je inverter a ima ih, onda kad ohladi vozilo potrosnja padne na 200-400w...
...
...
I rade na 110V origigi
To koliko ce ova klima potrositi vise struje u tih par tjedana koliko ce biti u upotrebi - to ne bi ustedio sa inverterom za 10 godina.
Znam da ima, nasao sam i Kineze koji rade takve kompresore na 96V DC, ali je problem jer vise pod haubom nemam mjesta za kompresor i hladnjak, plus sto bi takav kompresor sa dostavom i carinom bio blizu 1k USD sto je opet neisplativo.zega je napisao/la:MA vrhunski deal!
Neki dan sam se vozio u ford fusion hybrid, i cim smo usli vec je puhalo hladno na otvore ventilacije, a motor ugasen, sto ce reci da imas auta sa klimom i imaju elektricni kompresor klime samo za buduce samogradnje, moze se ugraditi u vozilo neki od sustava prilagodjenih hibridnim/el vozilima! ziher pocne hladiti kad pridjes vozilu ili i prije ako se tako napravi...
Puno sam razmisljao i vrrrrrrlo je upitna isplativost jer bi morao:dc74 je napisao/la:E to se zove prerada.
![]()
![]()
Sad sam siguran da ćeš napraviti i nadopunjavanje u vožnji za duže rute o kojem si također pisao.![]()
Nego kako hladi ta klima koju imas?Cose je napisao/la:Znam da ima, nasao sam i Kineze koji rade takve kompresore na 96V DC, ali je problem jer vise pod haubom nemam mjesta za kompresor i hladnjak, plus sto bi takav kompresor sa dostavom i carinom bio blizu 1k USD sto je opet neisplativo.zega je napisao/la:MA vrhunski deal!
Neki dan sam se vozio u ford fusion hybrid, i cim smo usli vec je puhalo hladno na otvore ventilacije, a motor ugasen, sto ce reci da imas auta sa klimom i imaju elektricni kompresor klime samo za buduce samogradnje, moze se ugraditi u vozilo neki od sustava prilagodjenih hibridnim/el vozilima! ziher pocne hladiti kad pridjes vozilu ili i prije ako se tako napravi...