GAUI 330X / 500X

Ostali interesi i hobiji
punoteorije _maloprakse

Post Postao/la punoteorije _maloprakse »

Evo bas cekam nosac za gopro pa da snimim sve jer nekako slika govori tisucu rijeci :)

Mislim da im je najveci problem lokacija magnetometra za visinu, jer ispod njega prolaze svi kablovi pa kad se stavi 4s baterija dolazi do velikih smetnji koje utjecu na magnnetometar. sad sam ga probao izolirati sa sa onim šildom iz hard diska pa cim vrijeme bude bolje cu ga probat....

hvala na brizi
Oldtimer

Post Postao/la Oldtimer »

ogi je napisao/la:Upravo gledam, postoje ESCovi sa switching BECovima ali cijena im je visoka
SW BEC (SBEC) ima manje gubitke ali moze proizvest velike smetnje narocito jeftinim stanicama :roll:
Dobro je stavit neke ferite na kablove, na pr:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _5pc_.html
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/oX91q967u70" frameborder="0"></iframe>
mike20

Post Postao/la mike20 »

Ja lagano skupljam dijelove za quad
Robbe Roxxy motori, DJI NAZA kontroler itd.
Stanica bude vjerojatno Turnigy 9x, poslije budem razmišljao o FPV

Inače te stvarčice su odlične
Prof. Baltazar

Post Postao/la Prof. Baltazar »

Citao sam malo o quadovima pa je prakticki nemoguce preci preko teme u kojoj se ne spominju lomovi: zasto se toliko lome? Let nije stabilan? Vjetar ih odnese? U cemu je stvar da se toliko lome?
tomislav
Kontakt:

Post Postao/la tomislav »

Lakše je kontrolirati nešto što ima rep i repni rotor, zato ljudi i lete još uvijek takvim letjelicama...
mike20

Post Postao/la mike20 »

Prof. Baltazar je napisao/la:Citao sam malo o quadovima pa je prakticki nemoguce preci preko teme u kojoj se ne spominju lomovi: zasto se toliko lome? Let nije stabilan? Vjetar ih odnese? U cemu je stvar da se toliko lome?
Jako lako na tim letjelicama zamijeniš koja je prednja koja stražnja strana. :smijeh:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Prof. Baltazar je napisao/la:Citao sam malo o quadovima pa je prakticki nemoguce preci preko teme u kojoj se ne spominju lomovi: zasto se toliko lome? Let nije stabilan? Vjetar ih odnese? U cemu je stvar da se toliko lome?
Nema problema s tim letjelicama, nakon 10 dana sam letio kroz grmlje i krošnju drveća, kontrola je odlična
Prof. Baltazar

Post Postao/la Prof. Baltazar »

ogi je napisao/la:
Nema problema s tim letjelicama, nakon 10 dana sam letio kroz grmlje i krošnju drveća, kontrola je odlična
Znaci, sva ta prica o rezervnim djelovima i lomovima odnosi se na prvih 10 dana?
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Moguće je i kasnije jer uvijek želimo pomicati granice
Daddy_o7

Post Postao/la Daddy_o7 »

Opaki su ovi dronovi, opaki... 8)
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/pp89tTDxXuI" frameborder="0"></iframe>
BB

Post Postao/la BB »

Vidi se da su puno vježbali po strunjačama ispod :)
Odgovori

Natrag na “Hobiji”