Roman je napisao/la:Palo je i drugo daleko, daleko putovanje do Zadra. Put sam odvozio odjednom bez uspunih punjenja.

Si mozda zapisao/zapamtio koliko je pisalo da imas jos dometa na pocetku i na kraju puta, te koliko si km presao?
Sve je to kompjuter u Koni pamtio i pisao ali taj zapis traje neko vrijeme a onda se automatski izbriše ali koliko se sjećam kada sam krenuo pisalo je 555 km dometa a kada sam došao pisalo je ako se dobro sjećam 280 km ali to ne znači da sam prešao 275 km jer putem regenom dodajem kilometre dometa tako da to nije pouzdan podatak ali znam da je prosječna potrošnja bila oko 11 kwh/100 km.DompaEV je napisao/la:Roman je napisao/la:Palo je i drugo daleko, daleko putovanje do Zadra. Put sam odvozio odjednom bez uspunih punjenja.
Si mozda zapisao/zapamtio koliko je pisalo da imas jos dometa na pocetku i na kraju puta, te koliko si km presao?
...11 kwh/100 km...Roman je napisao/la:Sve je to kompjuter u Koni pamtio i pisao ali taj zapis traje neko vrijeme a onda se automatski izbriše ali koliko se sjećam kada sam krenuo pisalo je 555 km dometa a kada sam došao pisalo je ako se dobro sjećam 280 km ali to ne znači da sam prešao 275 km jer putem regenom dodajem kilometre dometa tako da to nije pouzdan podatak ali znam da je prosječna potrošnja bila oko 11 kwh/100 km.DompaEV je napisao/la:Roman je napisao/la:Palo je i drugo daleko, daleko putovanje do Zadra. Put sam odvozio odjednom bez uspunih punjenja.