Twingo novi 7896 eur sa poticajem

max

Post Postao/la max »

Nadam se da će ukinuti poticaje :lol: Jadna država koja uzima svima i daje samo odabranima (podobnima)
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

max je napisao/la:Nadam se da će ukinuti poticaje :lol: Jadna država koja uzima svima i daje samo odabranima (podobnima)

Ne daje samo podobnima, nego svakome tko zatraži.

5 mojih frendova se prijavilo i svi dobili

Ne biti lijen, pa ne predati zahtjev.
riba

Post Postao/la riba »

debeli je napisao/la:
max je napisao/la:Nadam se da će ukinuti poticaje :lol: Jadna država koja uzima svima i daje samo odabranima (podobnima)

Ne daje samo podobnima, nego svakome tko zatraži.

5 mojih frendova se prijavilo i svi dobili

Ne biti lijen, pa ne predati zahtjev.
Evo kako brzo teorije zavjere padnu u vodu :)
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Pa u konkretnom slucaju su podobni oni koji se odluce na kupovinu el auta (u odnosu na sve ostale), podrzavam njihovu odluku, ali poticaje ne podrzavam, dovode do efekta Josipe Rimac...
I lako je djelit novce koje alocira EU...no to ne mjenja cinjenicu koju Max navodi...
rodney

Post Postao/la rodney »

Koliko čitam ti poticaji planu u kojih dva tri sata :?
Guglah sad nabrzinu kažu da će za ovu god tek objaviti. Može malo inf di kako? Koliko bi bilo davanja na tu cijenu da ga kupim i bez poticaja? Da li je cijena sa pdvom ili bez?
JE ovo zadnje šta je bilo?
https://www.fzoeu.hr/docs/tekst_javnog_ ... 020_v1.pdf
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Davanja na e- vozila nema nikakvih već mnogo godina.

Slažem se i ja sa Max-om, da bi se narod trebao organizirati i maknuti sluge naroda koje dijele poticaje.

Do tada treba se svatko brinuti isključivo za sebe.

Dali netko zna nekoga da je ispravno popunio zahtjev za poticaje, predao ga rano ujutro i da mu nije odobren ?
miko

Post Postao/la miko »

Prošle godine nije bilo predavanja rano ujutro i poticaji neplanu u roku par sati vec u roku par sekundi eventualno minuta.
Prosle godine si trebao svu dokumentaciju uplodati i cekat 9:00da predas zahtjev, sve je bilo online. Problem je sto stranica padne u 9 sati pa ti vrti po minutu i neznas kada si predao. Ja sam se prijavio i prijavila se supruga, jedno je cekalo na mobitelu drugo na laptopu, oboje smo kliknuli u istoj sekundi, meni prihvatilo i zaprimilo moj zahtjev u 45 sekundi poslje 9 sati a njoj nije uopce prihvatilo. Tako je isto bilo onima koji su se prijavljivali za subvenciju fasada, rekli su da ce se to mjenjati jer nemoze se desiti da se stranica srusi.
Poticaji su se davali i za proizvodnju struje iz solarnih panela pa su ih neki iskoristili i sad masno naplacuju tu zelenu energiju.
Problem je sto velika vecina tih poticaja ostane neiskoristena, jer se mnogi prijave bezveze ili nemogu kupiti auto koji su zeljeli.
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Ne znam kako drugi vec godinama imaju poticaje bez tih pizdarija - dobijes 4-5k EUR kad kupis auto i gotovo. Ali ne, kod nas sve mora biti komplicirano.

Iskreno ne mislim da bi se prodalo puno vise od duplo el. auta nego ovako, a za to bi trebalo biti dovoljno love.
miko

Post Postao/la miko »

Cose je napisao/la:Ne znam kako drugi vec godinama imaju poticaje bez tih pizdarija - dobijes 4-5k EUR kad kupis auto i gotovo. Ali ne, kod nas sve mora biti komplicirano.

Iskreno ne mislim da bi se prodalo puno vise od duplo el. auta nego ovako, a za to bi trebalo biti dovoljno love.
U Austriji su poticaji 3.000 eur i tko god kupuje dobije, mozda da i kod nas tako uvedu potrosila bi se ista kolicina novaca nebi bilo da nekome propadne a da drugi nemoze dobiti
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Ne radi se o lijenosti, mnogi nemaju para za novi auto ni sa poticajima ni bez njih!

Nema nikakvog smisla davati ljudima poticaje za kupovinu automobila koji su ustvari luksuz.
Svi oblici poticaja u svijetu su ustvari bolesna anomalija koja je samo napravila veliki nered.
Zato se danas ništa ne isplatiti raditi i ne možeš živjeti od svoje zemlje.

Ne trebaju ONI nikome davati poticaje nego zakonski omogućiti ljudima da rade!
Ja već godinu dana bezuspješno pokušavam dobiti dozvolu za gradnju štale na svojoj poljoprivrednoj zemlji.
Ne pada mi na pamet nikada tražiti ni kunu nikakvog poticaja, samo neka mi dozvole da radim!
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Njima je prva briga i zadatak da ti umreš, a ne da radiš.

Šteta kaj to većina ne uspije shvatiti i pobuniti se.
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

ogi je napisao/la:Ne radi se o lijenosti, mnogi nemaju para za novi auto ni sa poticajima ni bez njih!

Nema nikakvog smisla davati ljudima poticaje za kupovinu automobila koji su ustvari luksuz.
Svi oblici poticaja u svijetu su ustvari bolesna anomalija koja je samo napravila veliki nered.
Zato se danas ništa ne isplatiti raditi i ne možeš živjeti od svoje zemlje.

Ne trebaju ONI nikome davati poticaje nego zakonski omogućiti ljudima da rade!
Sve to stima, samo kad je sustav poticaja vec tu i EU daje lovu za EV, trebalo bi pojednostaviti stvar, najbolje na nacin da budu manji poticaji ali da bude love za sve koji kupe bez natjecaja i komplikacija.

Da naprave kao vani - dodjes u ducan, platis auto 133k kn i onda se s racunom javis negdje da ti vrate 20-30k kn poticaja na koja imas pravo kao kupac elektricnog vozila.

Ako od jedne godine ostane visak love, iduce godine se moze povecati poticaj za 5-10k kn. Samo da bude jednostavno i bez efekta lutrije, vec da svatko kupovinom ima pravo.
pkristo
Kontakt:

Post Postao/la pkristo »

Poticaji su promašeni i zbog birokracije. Puno je jeftinije za društvo smanjiti opterećenje nego dati poticaj. Za poticaj ti treba hrpa ljudi koje moraš plaćati. Za oslobođenje od PDV-a dovoljno je napisati na fakturi "Oslobođeno od plaćanja PDV-a po tom i tom zakonu". Nema hrpe birokracije potrebne za handleanje poticaja za isti učinak.
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Ali onda glasaći nebi imali posla.

Dok narod ne shvati da ga vlade i administracija samo žele mučiti i na kraju ubiti, promjene bilo ne bude.

Dok se to ne dogodi, brinite se za sebe kako najbolje znate.

Daklem,predajte zahtjev za poticaj.

Ako ga ne iskoristite, prodajte ga.
Odgovori

Natrag na “Renault”