Sw900 error 07 problem za pop.....

Električni bicikli, trocikli, četverocikli
Odgovori
Dejooo

Sw900 error 07 problem za pop.....

Post Postao/la Dejooo »

Znaci konacno sastavim sve,I krenem se voziti,nakon 30 kilometara na displayu sw900 mi pise error 07, izbediram se maksimalno krenem kuci I nakon nekog vremena pokusam upaliti display opet kaze error 07,ponovim isto za 100 metara I sve normalno radi ,odvezem se jos 20 kilometara do doma I opet nema ni znaka erroru, ne znam oce li se ovo ponavljati ali Sam jednostavno ne mogu to popraviti ,nakon guglanja zakljucio Sam da je hall sensor jer dok je pisalo error 07 kada bih stisnuo gas motor bi proizvodio zvuk I vibrirao kao da moze raditi ali ga kontroler sprijecava,inace setup je 35.5 Ah (dvije baterije paralelno spojene) motor 1 kw.....-nego ima li servisu u Hrvatskoj gdje su ljudi dovoljno educirani I obrazovani da Rijese problem u normalnom roku kako servis ne bi iznosio vise od Cijene bicikla,hvala unaprijed na odgovorima
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Ima, ali bilo bi lakše da si napisao o kojem se biciklu radi.
Dejooo

Post Postao/la Dejooo »

Samogradnja 2 baterije jedna 14.5, druga 21 Ah,motor prednji hub 1000w xfr,obican bike na koji je kit stavljen,treba mi netko tko moze provijeriti hall senzor
grrga

Post Postao/la grrga »

Jako bi pomoglo da napišeš o kakvom kitu je riječ a tko ti može pomoći ovisi o onom polju koje si zaboravio popuniti (lokacija)
Odgovori

Natrag na “Električni bicikli”