Punjač Delta Electronics ESR-48/40A

AC-DC, DC-AC, DC-DC, MPPT, punjači baterija
Odgovori
glaukon

Punjač Delta Electronics ESR-48/40A

Post Postao/la glaukon »

Kako isprogramirati navedeni punjač (ograničiti izlaznu struju i podesiti izlazni napon)? Vidim da je nedavno bila slična tema, tamo je @zega spomenuo SMBUS/PMBUS adapter i Delta software? Ima li to netko od ljudi na forumu? Može li poslužiti ovaj CP2112 Debug Board USB to SMBus I2C Communication Module sa AliExpress-a?

Slijedi par relevantnih informacija koje sam našao na Internetu.

Delta ESR-48V/56AC 54V(54V~59V) 50A
slika

Delta ESR-48/30G C 54V(43V~58V) 32.22A
slika

slika

Slike punjača:
slika
slika
slika
slika
Cose
Kontakt:

Re: Punjaďż˝ Delta Electronics ESR-48/40A

Post Postao/la Cose »

glaukon je napisao/la:Kako isprogramirati navedeni punja� (ograni�iti izlaznu struju i podesiti izlazni napon)? Vidim da je nedavno bila sli�na tema, tamo je @zega spomenuo SMBUS/PMBUS adapter i Delta software? Ima li to netko od ljudi na forumu? Mo�e li poslu�iti ovaj [url=/item/32954647760.html]CP2112 Debug Board USB to SMBus I2C Communication Module[/url] sa AliExpress-a?
Za te punjace postoji njihova konzola pomocu koje se moze sve to podesavati sto znaci da bi se trebalo poigrati sa time i snimiti protokol pomocu kojeg komuniciraju (vjerojatno preko RS485) - i onda to replicirati u nakom Arduinu.

Imao sam takve punjace u Puntu i planirao se poigrati - ali nikako nije bilo vremena, a Punto je u medjuvremenu otisao dalje.
Mrax

Post Postao/la Mrax »

Da li si nešto uspio sa ovime?
Mene to isto tako muči.
Pero

Post Postao/la Pero »

CAN protokol zna biti dosta zeznut za reverse engineering...

Možda je jednostavnije se "poigrati" s povratnom vezom, tj. injektirati signal ograničenja struje na sekundarnoj strani optocouplera:
slika
Samo treba pronaći koji je "nadležan" za ograničenje struje...
Odgovori

Natrag na “Pretvarači”