Toplo vam preporucujem da kupite bitcoin dok je jos jeftin..

Programi, alati, hardver, web
Odgovori
Towelie

Toplo vam preporucujem da kupite bitcoin dok je jos jeftin..

Post Postao/la Towelie »

Koristim bitcoin odkad je jedan vrijedio manje od 300$, a sad vrijedi 5800$.. mislim da vam to dovoljni govori kolko potencijala ima ova valuta i kolko ce jos rasti.. samo danas je narasto preko 800$, investirajte dok jos mozete :P
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Drvece ne raste do neba
Tomy B.

Post Postao/la Tomy B. »

Rudarim nešto sitno, čisto iz fore, čini se da nema kraja rastu vrijednosti BTC, ali ljudi pamet u glavu.

Propadaju mjenjačnice (ljudi su gubili po par stotina tisuća dolara...), sva ta nagađanja su rekla-kazala, nemojte ulagati ono što niste spremni izgubiti.
stjepan

Post Postao/la stjepan »

Nikako ne bih preporučio ljudima ulaganje u BTC ako ga ne razumiju. Realna je šansa da će vrijednost ići i 10x iznad trenutno kroz par godina, no u međuvremenu ne moguće sve i svašta i to nije za bilo koga.

Mene gledanje all time grafa tjera na oprez. Mora doći do nekog ispravljanja cijene, korekcije. Pogledajte prošlost. Nije ovo prvi puta da je BTC narastao.

https://screenshots.firefox.com/kPho70L ... wisdom.com
Towelie

Post Postao/la Towelie »

debeli je napisao/la:Drvece ne raste do neba
Tocno no bitcoin jos nije ni korijenje pustio :P
Towelie

Post Postao/la Towelie »

Tomy B. je napisao/la:Rudarim nešto sitno, čisto iz fore, čini se da nema kraja rastu vrijednosti BTC, ali ljudi pamet u glavu.

Propadaju mjenjačnice (ljudi su gubili po par stotina tisuća dolara...), sva ta nagađanja su rekla-kazala, nemojte ulagati ono što niste spremni izgubiti.
Slazem se u potpunosti, sad kad dode Segwit2x hardfork (ako dode) mogao bi btc past dosta al vjerujem da ce se oporavit ko i inace
lisicakm

Post Postao/la lisicakm »

evo ja sam kupio nešto od btc prije ovog naglog poleta i za sada ide super :)
nakon 25. tog , hardforka će sigurno pasti, a ostali altovi narasti. Ljudi sad brutalno ulažu u btc zato jer žele još jedan BTC for free . Još nisam siguran dal budem čekao taj split da dobim još jedan coin , ili cu pobjeci u neke alt valute dan prije koje su brutalno pale zbog rasta btc-a.
Btc će se nakon toga korigirat na 5 prema mojoj procjeni
Zadnja izmjena: lisicakm, dana/u 13 lis 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
lisicakm

stjepan je napisao/la:Nikako ne bih preporučio ljudima ulaganje u BTC ako ga ne razumiju. Realna je šansa da će vrijednost ići i 10x iznad trenutno kroz par godina, no u međuvremenu ne moguće sve i svašta i to nije za bilo koga.

Mene gledanje all time grafa tjera na oprez. Mora doći do nekog ispravljanja cijene, korekcije. Pogledajte prošlost. Nije ovo prvi puta da je BTC narastao.

https://screenshots.firefox.com/kPho70L ... wisdom.com
pa pogledaj graf btc, korekcija je bila nakon prvog poleta s 5k na 3k , pa se ponovo stabilizirao
lisicakm

Tomy B. je napisao/la:Rudarim nešto sitno, čisto iz fore, čini se da nema kraja rastu vrijednosti BTC, ali ljudi pamet u glavu.

za čuvanje coina ako ne trejdaš postoje walleti a ne mjenjačnice
Tomy B.

Post Postao/la Tomy B. »

A što ako svakodnevno trejdaš s 150-200 k$?

Nemam toliko, ali sam čitao po forumima što su ljudi izgubili na BTC-e...
Towelie

Post Postao/la Towelie »

lisicakm je napisao/la:

za čuvanje coina ako ne trejdaš postoje walleti a ne mjenjačnice
Ja koristim trezor (hardware wallet), btc je u potpunosti siguran tamo
Towelie

Post Postao/la Towelie »

lisicakm je napisao/la:evo ja sam kupio nešto od btc prije ovog naglog poleta i za sada ide super :)
nakon 25. tog , hardforka će sigurno pasti, a ostali altovi narasti. Ljudi sad brutalno ulažu u btc zato jer žele još jedan BTC for free . Još nisam siguran dal budem čekao taj split da dobim još jedan coin , ili cu pobjeci u neke alt valute dan prije koje su brutalno pale zbog rasta btc-a.
Btc će se nakon toga korigirat na 5 prema mojoj procjeni
Mozda i poraste... pitanje je uopce oce li dosta ljudi podrzat segwit2x
dfranc

Post Postao/la dfranc »

Pomalo krampam sa 3xs7,pa kako mu bude. :respekt: :palac:
Towelie

Post Postao/la Towelie »

dfranc je napisao/la:Pomalo krampam sa 3xs7,pa kako mu bude. :respekt: :palac:
Kolko zaradujes mjesecno sa tih 3 minera?
riba

Post Postao/la riba »

Towelie je napisao/la:
dfranc je napisao/la:Pomalo krampam sa 3xs7,pa kako mu bude. :respekt: :palac:
Kolko zaradujes mjesecno sa tih 3 minera?
https://www.nicehash.com/profitability- ... rrency=USD

pa puta 3 :)
Odgovori

Natrag na “Računala”