Toplo vam preporucujem da kupite bitcoin dok je jos jeftin..
Toplo vam preporucujem da kupite bitcoin dok je jos jeftin..
Koristim bitcoin odkad je jedan vrijedio manje od 300$, a sad vrijedi 5800$.. mislim da vam to dovoljni govori kolko potencijala ima ova valuta i kolko ce jos rasti.. samo danas je narasto preko 800$, investirajte dok jos mozete 

Nikako ne bih preporučio ljudima ulaganje u BTC ako ga ne razumiju. Realna je šansa da će vrijednost ići i 10x iznad trenutno kroz par godina, no u međuvremenu ne moguće sve i svašta i to nije za bilo koga.
Mene gledanje all time grafa tjera na oprez. Mora doći do nekog ispravljanja cijene, korekcije. Pogledajte prošlost. Nije ovo prvi puta da je BTC narastao.
https://screenshots.firefox.com/kPho70L ... wisdom.com
Mene gledanje all time grafa tjera na oprez. Mora doći do nekog ispravljanja cijene, korekcije. Pogledajte prošlost. Nije ovo prvi puta da je BTC narastao.
Slazem se u potpunosti, sad kad dode Segwit2x hardfork (ako dode) mogao bi btc past dosta al vjerujem da ce se oporavit ko i inaceTomy B. je napisao/la:Rudarim nešto sitno, čisto iz fore, čini se da nema kraja rastu vrijednosti BTC, ali ljudi pamet u glavu.
Propadaju mjenjačnice (ljudi su gubili po par stotina tisuća dolara...), sva ta nagađanja su rekla-kazala, nemojte ulagati ono što niste spremni izgubiti.
evo ja sam kupio nešto od btc prije ovog naglog poleta i za sada ide super
nakon 25. tog , hardforka će sigurno pasti, a ostali altovi narasti. Ljudi sad brutalno ulažu u btc zato jer žele još jedan BTC for free . Još nisam siguran dal budem čekao taj split da dobim još jedan coin , ili cu pobjeci u neke alt valute dan prije koje su brutalno pale zbog rasta btc-a.
Btc će se nakon toga korigirat na 5 prema mojoj procjeni

nakon 25. tog , hardforka će sigurno pasti, a ostali altovi narasti. Ljudi sad brutalno ulažu u btc zato jer žele još jedan BTC for free . Još nisam siguran dal budem čekao taj split da dobim još jedan coin , ili cu pobjeci u neke alt valute dan prije koje su brutalno pale zbog rasta btc-a.
Zadnja izmjena: lisicakm, dana/u 13 lis 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
pa pogledaj graf btc, korekcija je bila nakon prvog poleta s 5k na 3k , pa se ponovo stabiliziraostjepan je napisao/la:Nikako ne bih preporučio ljudima ulaganje u BTC ako ga ne razumiju. Realna je šansa da će vrijednost ići i 10x iznad trenutno kroz par godina, no u međuvremenu ne moguće sve i svašta i to nije za bilo koga.
za čuvanje coina ako ne trejdaš postoje walleti a ne mjenjačniceTomy B. je napisao/la:Rudarim nešto sitno, čisto iz fore, čini se da nema kraja rastu vrijednosti BTC, ali ljudi pamet u glavu.
Propadaju mjenjačnice (ljudi su gubili po par stotina tisuća dolara...), sva ta nagađanja su rekla-kazala, nemojte ulagati ono što niste spremni izgubiti.
Ja koristim trezor (hardware wallet), btc je u potpunosti siguran tamolisicakm je napisao/la:za čuvanje coina ako ne trejdaš postoje walleti a ne mjenjačniceTomy B. je napisao/la:Rudarim nešto sitno, čisto iz fore, čini se da nema kraja rastu vrijednosti BTC, ali ljudi pamet u glavu.
Mozda i poraste... pitanje je uopce oce li dosta ljudi podrzat segwit2xlisicakm je napisao/la:evo ja sam kupio nešto od btc prije ovog naglog poleta i za sada ide super![]()
https://www.nicehash.com/profitability- ... rrency=USDTowelie je napisao/la:Kolko zaradujes mjesecno sa tih 3 minera?dfranc je napisao/la:Pomalo krampam sa 3xs7,pa kako mu bude.![]()
pa puta 3