Motor, kontroler(36V), rucicu gasa i punjac. Uz to sam u Artasu kupio kutiju za baterije te u CIAK-u uzeo 3 olovna akumulatora 12V/12Ah. Spoio to sve ljepo u seriju, puknuo to na stari bicikl i vozio se do kasno u jesen.
Tjekom zime sam svakih cca tjedan ili dva prikopcao punjac na bicikl da ga "nadopuni".
Jucer sam se po prvi puta od jeseni sjeo na bicikl da napravim krug po kvartu da vidim jel sve OK. Krene i nakon 10-15 sec uspori, kao da je popio sve iz akumulatora. Misleci da su se akumulatori ispraznili same od sebe, stavio sam ih na punjac. Danas ponovo ista stvar, pa pretpostavljam da su akumulatori crkli iz ovog ili onog razloga.
Trebao bih prijedlog za zamjenu tih akumulatora. Zamjena bi trebala moci odgurati mene od 80-tak kila na posao i nazad sto je ukupno 20-tak (nesto sitno manje) kilometara po ravnom terenu (Zagreb).
Ima li smisla kupiti npr. 10 ovakvih (ili nekih slicnih po cijeni) : http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html i onda ih posloziti da dobijem 37V i 11600 mAh i dal bi razlika od tog jednog volta smetala kontroleru koji je namjesten za 36V? Pretpostavljam da cu uz nove baterije morati kupiti i novi punjac posto je ovaj bio koji sad imam za olovo.
Sto bi mi vi preporucili uz uvjet da nemoram prodati dusu vragu ili zaloziti i drugi bubreg (ovaj prvi je vec u vlasnistvu banke