Prodajem elektro clia
Prodajem elektro clia
prodajem renault clia,motor RADE KONČAR, kontroler ZAPI H2B,akumulatori GEL 100ah potpuno novi, punjač-ČUBI, rega do 31.1.2015.auto je potpuno ispravan,stavljeni novi amortizeri, opruge, kugle, krajnici i još nekoliko sitnica, gume dobre.autič je tip top.maksimalna brzina 90km/h-domet 40km sa ljepšim vremenom očekivanih 50km.cijena 4 000 eura.
Uvjek sam tvrdio da su ta francuska vozila kršmkarli17 je napisao/la:remen mi netreba ali me brine trošak promjene ulja u getribi kojeg mislim mjanjat češće recimo svakih 5 godinaBB je napisao/la:Na ovom ti ne treba mijenjati zupčasti remencvetko je napisao/la:Malo prije kakaju po francuzima reci im kak je dobar inače ga nebudeš
prodal do Velike Gospe![]()
![]()

Na pravim vozilima se ulje u getribi ne mjenja već konrolira svakih 10 god

(( sad ćeš ga vozit još 10 god))

Iz ovog bi se dalo izčitati da je clio ista kategorija sa starim Wartburgima i TrabantimaMotohod je napisao/la:Isto ko na starim Wartburgima i Trabantima.....
![]()

Sorry mKarli17, morao sam

Zadnja izmjena: grrga, dana/u 05 kol 2014, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
no problemo grrga, danas sam sa cliom napravio 57km bez punjenja i ostalo je još struje u baterijama, ako si ti kupac sa tvojom težinom računaj na upola manji domet. sprry grrga morao samgrrga je napisao/la:Iz ovog bi se dalo izčitati da je clio ista kategorija sa starim Wartburgima i TrabantimaMotohod je napisao/la:Isto ko na starim Wartburgima i Trabantima.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sprry mKarli17, morao sam