Mediji
Ja se trenutno na sve strane borim da ne izlazi ništa o mom projektu u medijima makar je u jednim novinama i nekim portalima već malo procurilo.EV je napisao/la:KS Automagazin / HTV 2 je zainteresiran za snimanje priloga o električnim vozilima u Hrvatskoj.![]()
Tko zeli sudjelovati? Vlado, Cubi, Roman.......????
Dok-ing je po meni napravio ogromnu grešku što su daleko pre rano objavili da rade na tome (ja sam puno bliže realizaciji od njih).
Možda za 1-2 mjeseca izađem u medije s tim ali do tada šutim pred novinarima.
Samo mi je tu malo izletilo...:
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=4

Kod mene su do sad snimili za HTV jako puno minutaže, imaju snimljeno valjda par sati i samo taj materijal trebaju montirati i pustiti.EV je napisao/la:KS Automagazin / HTV 2 je zainteresiran za snimanje priloga o električnim vozilima u Hrvatskoj.![]()
Tko zeli sudjelovati? Vlado, Cubi, Roman.......????
Snimali su me u vožnji iznutra, izvana, sprijeda, straga, iz njihovog kombi vozila, sa snimanjem zvuka, bez zvuka, na dvorištu, u garaži, u punjaču, pod haubom, sa sirenom, po zimi, po toplome... što im se može sad novoga reči osim da je motor i dalje isti, da su akumulatori isti, da ide do max 72 km/h u 5. brzini, da se vozim na posao, s posla lokalno i sve tako redom.
Jedino ako ih kao senzacionalna novost zanima to da mi više nije drago pranje automobila, kao prije 25-30 godina, to sam baš danas konstatirao dok sam na autu brisao stakla.