Rimac Automobili

Rimac Automobili, razgovori i sve ostalo
Caca
Kontakt:

Post Postao/la Caca »

Ma znam da to nisu auti u istoj kategoriji, stavio sam link zato jer imaju puno toga zajednickog, oba su sportski automobili, imaju po jedan motor slicne snage na svakom kotacu, futuristicki design...
Znam da ce Matin bit bolji i zato mu zelim puno uspjeha. I nije "daj Bože" nego daj Mate!!! :skace:
pkristo
Kontakt:

AMG SLS

Post Postao/la pkristo »

Ovaj električni Mercedes SLS AMG E-cell http://www.reuters.com/article/idUSTRE70A4QY20110111
slika
me jako podsjetio po načinu izvedbe (motori na 12000 okretaja radi što veće snage u malom pakiranju blizu kotača, ali ne u kotaču zbog problema s neovješenim masama...) na Matinu izvedbu za VST-One iako ovaj ima samo 392 kW (4 * 98 kW), a Matin 800 (4 * 200). Sve u svemu tehnološki vrlo sličan pristup.
Zadnja izmjena: pkristo, dana/u 13 sij 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
darma

Post Postao/la darma »

zega je napisao/la:Vratia se sime...di je bia!
Inace mate pun ti je youtube tih citra kak ih ljudi snimalu sa mobom po gradovima...
Ah odmah mi srce zaigra na halov post...Citroen (ipak smo mi doma svi vozili Citrace a ja najvece, da ne pricam koliko sam puta imal masne ruke od LHM-a kad se po hidraulici (XM) prckalo!)
:srcekuca:
slika[/img]slika
Zega, evo ti za gust.Moj xm 2.5td. Nije na struju, ali ipak jos ide....
brijac

Post Postao/la brijac »

ja jedva čekam da na nekoj mercedesovoj turneji cro odere sls-a :D :D :respekt:

makar,mislim da će se to teško dogoditi s obzirom na gorko iskustvo tesle..
schumacher

Post Postao/la schumacher »

Mate bi mogao dobiti sudsku zabranu pristupa "velikim igračima"..kako bi i dalje ostali "veliki" :vjesticakuha:
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

darma je napisao/la:
Inace mate pun ti je youtube tih citra kak ih ljudi snimalu sa mobom po gradovima...
Ah odmah mi srce zaigra na halov post...Citroen (ipak smo mi doma svi vozili Citrace a ja najvece, da ne pricam koliko sam puta imal masne ruke od LHM-a kad se po hidraulici (XM) prckalo!)
slika[/img]slika
Pa to je "novo", moj je bio 2,1Td no uvijek su "majstori" govorili da je taj motor bolji od 2,5TD, ja ne bi znao, znam samo da je 2,5Td jaci 8)
darma

Post Postao/la darma »

zega je napisao/la:
darma je napisao/la:
slika[/img]slika
Pa to je "novo", moj je bio 2,1Td no uvijek su "majstori" govorili da je taj motor bolji od 2,5TD, ja ne bi znao, znam samo da je 2,5Td jaci 8)
Da to je xm 2, istina da je 2.1 bolji motor.Ja sam već sređival glavu na svojem i uz svu muku sad se pokazal ok.Glava mu je pukla na 160kkm.Sfušali su samo malo kod proračuna glave, ali sve ostalo je beba.Od kad znam za sebe vozim citroene tak da me te zajebancije i pale.....
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

CroDriver..nemoj mi reći da nemaš para za par GB servera pa fotke stavljaš na besplatne servise

Sve slike redom ti nestaju :nee:
brijac

Post Postao/la brijac »

stavljaj preko http://tinypic.com/ i slike ostaju zauvijek...
Mrax

Post Postao/la Mrax »

EV je napisao/la:CroDriver..nemoj mi reći da nemaš para za par GB servera pa fotke stavljaš na besplatne servise

Sve slike redom ti nestaju :nee:
imaš na netu unlimited servera za 2 do 3 $ mjesecno.
Caca
Kontakt:

Post Postao/la Caca »

Da malo osvjezimo temu... Sad vec svi polako odbrojavamo dane do premijere a tko zna mozda ga ugledamo i predpremijerno u ZG!

slika

slika

slika

Admin, mozes izbrisat onaj VST ili promjeni u Rimac Automobili u naslovu! :palac:
rokas

Post Postao/la rokas »

Čestitke! Što drugo reći...eto, jedva čekam da vidim dojmove iz Frankfurta. :)

naletih i na članak usput...http://www.vecernji.hr/vijesti/samobora ... nak-319971
Mrax

Post Postao/la Mrax »

Joe

Post Postao/la Joe »

Respekt Mate i ekipo
Tomy B.

Post Postao/la Tomy B. »

Ako netko nije vidio:

<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/MSjAnl8asaU" frameborder="0"></iframe>
Odgovori

Natrag na “Hrvatska”