Ma znam da to nisu auti u istoj kategoriji, stavio sam link zato jer imaju puno toga zajednickog, oba su sportski automobili, imaju po jedan motor slicne snage na svakom kotacu, futuristicki design...
Znam da ce Matin bit bolji i zato mu zelim puno uspjeha. I nije "daj Bože" nego daj Mate!!!
Ovaj električni Mercedes SLS AMG E-cell http://www.reuters.com/article/idUSTRE70A4QY20110111
me jako podsjetio po načinu izvedbe (motori na 12000 okretaja radi što veće snage u malom pakiranju blizu kotača, ali ne u kotaču zbog problema s neovješenim masama...) na Matinu izvedbu za VST-One iako ovaj ima samo 392 kW (4 * 98 kW), a Matin 800 (4 * 200). Sve u svemu tehnološki vrlo sličan pristup.
Zadnja izmjena: pkristo, dana/u 13 sij 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
zega je napisao/la:Vratia se sime...di je bia!
Inace mate pun ti je youtube tih citra kak ih ljudi snimalu sa mobom po gradovima...
Ah odmah mi srce zaigra na halov post...Citroen (ipak smo mi doma svi vozili Citrace a ja najvece, da ne pricam koliko sam puta imal masne ruke od LHM-a kad se po hidraulici (XM) prckalo!)
[/img]
Zega, evo ti za gust.Moj xm 2.5td. Nije na struju, ali ipak jos ide....
Inace mate pun ti je youtube tih citra kak ih ljudi snimalu sa mobom po gradovima...
Ah odmah mi srce zaigra na halov post...Citroen (ipak smo mi doma svi vozili Citrace a ja najvece, da ne pricam koliko sam puta imal masne ruke od LHM-a kad se po hidraulici (XM) prckalo!)
[/img]
Pa to je "novo", moj je bio 2,1Td no uvijek su "majstori" govorili da je taj motor bolji od 2,5TD, ja ne bi znao, znam samo da je 2,5Td jaci
[/img]
Pa to je "novo", moj je bio 2,1Td no uvijek su "majstori" govorili da je taj motor bolji od 2,5TD, ja ne bi znao, znam samo da je 2,5Td jaci
Da to je xm 2, istina da je 2.1 bolji motor.Ja sam već sređival glavu na svojem i uz svu muku sad se pokazal ok.Glava mu je pukla na 160kkm.Sfušali su samo malo kod proračuna glave, ali sve ostalo je beba.Od kad znam za sebe vozim citroene tak da me te zajebancije i pale.....