Nisi mi rekao jeli skidas harac kad idu za Bosnu ili ne ili ga moram placati dva puta

Jeli ti to mozes razdvojiti na 12volti ako bi dolazio dole i daj mi duzinu i sirinu ovih panela radi prevoza pa da se dam u organizaciju oko prevoza.
Dimenzije su ti 158 cm x 80 cm, mogu i ja razdvojit ali sve su ti brzi spojevi.bosanac 20 je napisao/la:e ovo je fino i vidjeti a tek imati to je prava stvar.
Nisi mi rekao jeli skidas harac kad idu za Bosnu ili ne ili ga moram placati dva putai vasoj i nasoj drzavi nemoj me razocarati da je tako.
Jeli ti to mozes razdvojiti na 12volti ako bi dolazio dole i daj mi duzinu i sirinu ovih panela radi prevoza pa da se dam u organizaciju oko prevoza.
bosanac 20 je napisao/la:nemoj da je zadnja jer ja se nemogu prebacivati sa12vol. na24vol. dok ne uzmem barem 1000wati panela ili priblizno tome nema efekta nikakva
odgovori mi na pp.
nije kod mojih su skuplji inverteri ali mogu uzet 1 komad,šta ču radit sa 150 invertera od 2 kw u hrvatskoj.Ali izgleda da ču morat dignit cijene sunny mini centrala jer je jeftinije kod mene uzet 1 inverter nego cijeli kontejner,gledajući pojedinačnu cijenudfranc je napisao/la:Dali je to odavde. http://www.agrimeer.com/annonces.htm