a koji su problemi ak nije tajna? pretanke žbice?

Hvala!Daddy_o7 je napisao/la:Dobrodošao...a šta reći nego sjajna tura i definitivno sat vremena punjenja bi bilo idealno..
A koliko si pedalirao..?ogi je napisao/la:Hvala!Daddy_o7 je napisao/la:Dobrodošao...a šta reći nego sjajna tura i definitivno sat vremena punjenja bi bilo idealno..
![]()
Sa 10A je potrebno oko 1.5h ali nikad se ne čeka do samog kraja tako da bi punjenje trajalo oko sat vremena
Jeste skužili da sam do Pule potrošio samo 2.4kWh ili oko 2kn struje!!
Baš ti hvala šta si stavio toliko detalja, a pogotovo slika sa putovanja! Raduje me da ima hrabrih koji su spremni poduzeti tako dugačka putovanja.ogi je napisao/la:
Nadam se da će nas iduće godine ići više
Na primjer Zagreb - Dubrovnik ?
ma ovo putovanje i taj podatak su definitivno za medije!!! Prijedlog: zašto ne napišeš malo detaljnije kako je bilo na putovanju, ili otvoriti e-bike blog i iskustva proslijediti svim medijma u HR pa tko hoce moze objaviti pricu. Jer preci toliko km za 2 kn = ludo dobro!ogi je napisao/la:Hvala!Daddy_o7 je napisao/la:Dobrodošao...a šta reći nego sjajna tura i definitivno sat vremena punjenja bi bilo idealno..
![]()
Sa 10A je potrebno oko 1.5h ali nikad se ne čeka do samog kraja tako da bi punjenje trajalo oko sat vremena
Jeste skužili da sam do Pule potrošio samo 2.4kWh ili oko 2kn struje!!