Hybrid inverter

AC-DC, DC-AC, DC-DC, MPPT, punjači baterija
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Re: Hybrid inverter

Post Postao/la Ogi »

zega je napisao/la: 16 svi 2025, 16:06 Da treba, ima tona opcija, kazem ako je jeftino...nije nikakav problem!
Evo ti ovih sam kupio desetke, 3$ kom https://store.hologram.io/ posvuda su mi tu po stolu, rade po cijelom svijetu USA, NL, AU tested...
Što je uključeno u tih 3$ bez daljnjeg plaćanja? MB? Trajnost?
Čudna mi je ta priča o kineskim uređajima sa tajnim GSM modulima koji godinama čekaju svoj trenutak i mogu se spojiti bilo gdje i bilo kada.
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Gle to je deal za mene/tebe ko zna koji je deal za takvu ekipu, i da je normalan deal, ako je informacija do koje dodje vrijednija, da slozit ce to, ekonomska racunica uvijek prevlada a stvar svuda radi proskrolaj samo malo:
Seamless, global coverage
Connect your devices with over 550+ carriers in 190+ countries. No matter the network technology - 2G, 3G, 4G LTE, 5G, or CAT-M - Hologram has you covered.
Self-service
$0.03 per MB
+ $1 monthly recurring charge per SIM
Custom
Discounted rates
Flexible pricing plans
Add-on discounts
Volume rate discounts and advanced features, with packages tailored to your business needs.
drugo, placanje isto nije skupo, ali kazem sve se svodi na vrijednost informacije koje mogu time posnifat, ako je vrijednije platit ce, ne kuzim sto je tu sumnjivo, dok ne znas razinu upletenosti i vrijednost informacija, do tad ti je to sve sumnjivo, istina mozda je samo postavljen hardware za SIM ali sim nije namontiran, i onda je ekipa koja je to "otkrila" napuhala pricu, ne znam, a mozes prokopat ak ti se da...
Ili je mozda situacija u spanjolskoj prije koji tjedan uzrokovana necim slicnim, iz clanka:
"If you remotely control a large enough number of home solar inverters, and do something nefarious at once, that could have catastrophic implications to the grid for a prolonged period of time,"
test proba, svasta je moguce, ali u ovom clanku previse je sve tajno, necemo otkriti...huh
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Ovako nesto?
josip024

Post Postao/la josip024 »

do prije nekih godinu dana sam koristio LoRa miner za Helium mrežu dok se nije zblesirao i dok nisu nagrade pale.

sad ne znam hoću li objasniti dobro ali ukratko miner radi na za EU 868Mhz i spojen je na ruter koji koristi za spoj na mrežu a on daje radio signal kilometrima u krug i komunicira s drugim ruterima.
ako koga više zanima projekat se zove Helium network i po meni jedini pojekt gdje se kao rudari i u kojem bi pučanstvo imalo koristi.
postoje uređaji razni koji rade na LoRa frekvenciji (privjesci za ljubimce, indikatori parkinga itd) koji se javljaju minerima a oni preko interneta dalje informacije šalju tko pita za njih.
tako da pretpostavljam da te sim kartice rade tako da se spoje ne najbliži helium ruter i dalje koriste njegov internet, naknade su toliko mizerne bile da vjerujem da 3$ ne možeš baš brzo potrošiti.

po meni projekat koji nije zaživio kako sam očekivao ali mislim da nije kraj i da će biti odličan ako će biti dovoljno novca za financiranje dok ne postane profitabilan, do sad su zaradili jedino proizvođaći "minera" :D
Odgovori

Natrag na “Pretvarači”