GPT-4o Canvas

OpenAI ChatGPT, Anthropic Claude, Google Gemini, Meta AI Llama, Grok, Stable Diffusion, MidJurney...
Odgovori
Ogi
Site Admin
Kontakt:

GPT-4o Canvas

Post Postao/la Ogi »

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bMabbQGRoTk?si=mGELINzksrnJK0rP" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin"></iframe>
Write and Code - Introducing Canvas

Evo što kaže sam o sebi:

Canvas dodatak omogućuje mi kreiranje i prikazivanje većih tekstualnih sadržaja na "platnu" (Canvas),
što može biti korisno za detaljnije ili strukturirane odgovore, poput eseja, prijedloga, izvještaja ili koda.
Ovdje su neke od značajki Canvas dodatka:

Veći i Strukturniji Odgovori: Koristim ga kada treba izraditi veći dio sadržaja koji zahtijeva preglednost, npr. pisanje eseja, članka ili prijedloga.
Umjesto da odgovor bude u samom chatu, pojavi se zaseban dio s tekstom, što omogućuje bolji fokus na veći sadržaj.

Razne Vrste Sadržaja: Mogu stvoriti tekstualne dokumente, kod u različitim programskim jezicima, te HTML i druge sadržaje za web prikaz.
Sve je strukturirano na način koji olakšava čitanje i uređivanje.

Uređivanje i Iteracije: Ako želiš promijeniti ili dopuniti sadržaj, Canvas omogućava uređivanje postojećeg teksta, čime olakšava suradnju na dokumentima kroz iteracije.
Možeš mi reći kako želiš da uredim tekst i mogu odmah primijeniti promjene.

Jasna Razlika između Konverzacije i Dokumenta: Odgovori na platnu (Canvasu) omogućuju odvajanje dužih tekstova od tekućeg razgovora, što olakšava preglednost.
Na primjer, možeš pregledavati ideje za članak dok istovremeno vodiš razgovor o drugim temama.

Sve u svemu, Canvas olakšava rad na većim projektima ili tekstovima kojima želiš posvetiti više pažnje i omogućuje suradnju na sadržajima na jasniji i organiziraniji način.
Odgovori

Natrag na “Umjetna inteligencija”