Ja morem belivitEV je napisao/la:Letio sam vise puta preko volana i uvijek se uspjesno doceko na ruke ..nemresBilivit
kad cujem neko klepetanje. To se upravo otpustio vijak koji je na vilici drzao prednji blatobran i lampu.
Htio sam stat ali iduceg trenutka blatobran je pao na kotac i povucen prema naprijed na mjestu ga zablokirao.
Znam samo da sam odjednom leeetio naglavacke prema naprijed
dlanova, lakata, koljena...slomljenog vrata mozda...
No ni sam ne znam kako dočekao sam se na ruke i napravio kolut naprijed. Stao sam sa dlanovima na zemlji
kao spreman za jos jedan kolut naprijed
e nemres belivit: borim se sa nevjericom da sam otprilike citav
i necim me pogodi iza uha i malo iznad u glavu
prepolovljena bejzbol palicom, gledao u pod i cekao da vidim kako mi se mozak prosipa.
No nista od toga jer valjda nije imalo sta iscurit
No trebalo mi je dosta vremena da dodjem k sebi. Nakon inventure naslo se ovo: u oba dlana malo
kamencica - ali samo malo od udarca a ne struganja po cesti. Isto tako na koljenima sam imao
par ubodnih ozljeda iza uha veeliku cvorugi i to je to. Podignem bic oslobodim blatobran iz vilice,
na mjesto vijka utaknem neku grancicu i polako gurajuc 3 km kroz sumu stigoh kuci. Navecer sam
pio andole jer su me ledja bolila kao da su me isprebijali. Bilo je kasnije i podosta plavih fleka
ali sve u svemu dobro je proslo. Zadovoljan sam jer sta bi tek bilo da sam prvo pao na noge ?
Ni danas mi nije jasno kako sam uspio napravit taj kolut naprijed
Eh da: Bila je jaka zima i imao sam topl odjecu na sebi.