Eto da se javim, isprobao sam domet Kadetom i I3 batkama.
U petak ujutro sam išao u Zagreb po neke stvari za Smarta.
Krenuo sam ujutro u 6. Stao sam u SV Ivan Zelini na kavi te dopunio nekih pola sata s 4.5 kw snage (cca 2 kwh struje). Išao sam na 3 lokacije. Vozio sam se normalno starom cestom do Sesveta pa do Jankomira i natrag. Konfiguracija terena nije baš ravna . Vozio sam se cca 60-70 -80 , ovisno o ograničenju.
Na povratku sam komotno mogao malo dopuniti u Zelini ili Novom Marofu. Došao sam u napast da dopunim u Marofu jer je napon već bio pao na 84 V , al sam ipak odustao. Htio sam vidjeti koliko mogu proć da ih ispraznim na 80v.
Međutim, prije zadnje uzbrdice napon je pao na 80V i ja sam stao. Nažicao sam utičnicu u jednom domu, dopounio cca 20 min sa 30 A i došao normalno kući . Falilo mi struje za cca 7 km . Deda koji mi je dao utičnicu me malo čudno gledao. Pitao me par stvari, al nije bio previše zainteresiran.
Dakle, kada sam krenuo , napon po ćeliji je bio 4.06V (od punih 4.2V) što vjerujem da stane barem još 10% struje.
Punio sam u zelini pola sata. To je taman tih 10% i stao sam sa prijeđenih 175 km kada je napon bio na 80V . Ne znam koliko sam točno struje natočio i potrošio kada mi CA krivo pokazuje Ah pa automatski sve krivo izračunava.
Al smatram da je to čist ok kilometraža za taj kapacitet. Potrošnja radeta ne vjerujem da je bila ispod 120Wh/km tako da je to čist ok
U nedelju smo bili u termama Jezerčica. Na povratku smo išli u Oroslavlje na pizzu i odlučili se vratiti drugom, bržom cestom da prije stignemo kući. Međutim radovi su nas preusmjerili na neku lokalnu cestu u nekoj pripizdini. GPS se zblesirao i uopće nismo znali gdje smo ni kuda idemo. A već je bilo 11 sati. Nije mi bilo baš svejedno , nisam znao gdje smo ni kud uopće idemo. Pa smo pokucali u nekoj kući i pitali makar je bilo kasno. Na kraju se sretno vratili s prijeđenih 137 km s naponom na 87V.

Zagorje je brdovito.