BMW E i5
Malo se veselim s dotjerivanjem
,
Izvadio sam plastiku oko taha jer je presvučena nekom gumom koja se izgrebala oko prekidača. Skinuo sam je nitrorazrijeđivačem i pošmirglao vodobrusnim te pošpricao prvo s primerom pa onda crnim akrilnim mat spreyom
Bilo dosta posla al sad je kao novo. Izgleda sjajno od odbljeska al je mat
Auto sam odveo na kemijsko čišćenje i sad je stvarno kao nov
.
Pronašao sam druga platnena crna grijana sjedala . Jako su dobro očuvana i nisu pohabana. Jedno kemijsko čišćenje će ih osvježit da budu kao nova
. Ne volim kožu. Ljeti vruće , zimi hladno, pogotovo bez grijanih. Ova sjedala su tako.. pohabana i plastika potrgana kraj vozačevih vrata . Sa sjedalima nudi u kompletu crne oplate oko vrata , al to ću vidjet dal ću stavljat još . Mada bi jer rađe stavio jer volim crnu unutrašnjost.

Izvadio sam plastiku oko taha jer je presvučena nekom gumom koja se izgrebala oko prekidača. Skinuo sam je nitrorazrijeđivačem i pošmirglao vodobrusnim te pošpricao prvo s primerom pa onda crnim akrilnim mat spreyom
Bilo dosta posla al sad je kao novo. Izgleda sjajno od odbljeska al je mat
Auto sam odveo na kemijsko čišćenje i sad je stvarno kao nov
Pronašao sam druga platnena crna grijana sjedala . Jako su dobro očuvana i nisu pohabana. Jedno kemijsko čišćenje će ih osvježit da budu kao nova

Za vikend sam nabavio crna platnena sjedala i crne oplate oko vrata tako da unutrašnjost ide polako u crno. Oplate su jako dobro očuvane, sjedala također, čak i vozačevo nije pohabano ni ulegnuto. Sjedala su grijana al ne znam dal ću to slagat. Malo su prljava i prašnjava od stajanja, al nakon kemijskog budu kao nova
. Ne volim kožu.
Popravio sam zadnje podizače stakla jer nisu radila

Popravio sam zadnje podizače stakla jer nisu radila

To je jako kvalitetan i udoban auto i bit ce veliki gust na struju.
Samo ako ubacis dovoljno jak motor.
Kako god slagao gledaj da relativno brzo moze do stotke a ovo dalje kak bude.
Po meni je 130kmh dovoljno,samo da je zivahan .
Gledaj si obavezno webasto i ugradi ga na vrijeme.....prije nego naguras sve ostalo pod haubu.
Gledaj si obavezno webasto i ugradi ga na vrijeme.....prije nego naguras sve ostalo pod haubu.
Ma već su prodana. Još nisam ni uspio stavit na oglas već je jedan zval .mike20 je napisao/la:Ovo kožu budeš fino upazario, da malo vratiš love za platnene.
Fini, fino....
S tim da mi je mačak kroz noć uspio izgrebat zadnju klupu s bočne strane..
jer sam ostavio vani na verandi da ujutro poslikam , da ne pospremam 2x..
Svakako budem gledao da bude dovoljno jak motor, i naravno webasto ću slagat nakon ugradnje motorabmwcabrio je napisao/la:To je jako kvalitetan i udoban auto i bit ce veliki gust na struju.
Ja bi ga stavljao direkt na kardan.. mislim da bi letva volana smetala koliko sam gledao. Mada na e46 ide https://www.youtube.com/watch?v=T7-lgu6-r0Abmwcabrio je napisao/la:To je pila![]()
Samo obavezno preko getribe.
Warp 9 je na 160v direkt na kardanu cupao ko lud.
Ovaj bi preko getribe trebao biti jako startan.
Na medjuubrzanjima ces se iznenaditi sto moze
Ne znam koliko ima smisla stavljat takav motor preko one getribice kojoj mali končar proklizava lamelu..
-
riba