Elektro pasara
-
Zex
Ma meni baš ovako paše
I visina i konstrukcija. Možda dodam sajle od prednjih stupova na provu i krmu i dobit ću super čvrstu konstrukciju. Kako sam već rekao estetika mi je ovdje bila u drugom planu a 'tendu' planiram u budućnosti produžiti naprijed za još dva panela. Naravno, i jači motor, ugrađeni. O tom potom.
Veći mi je problem kako prati panele jer kad lignje krenu špricaju na sve strane, crn budem i ja i barka i paneli i motor i sve
Veći mi je problem kako prati panele jer kad lignje krenu špricaju na sve strane, crn budem i ja i barka i paneli i motor i sve
Al se ipak njima crno piše a ti se sladiš kasnijeZex je napisao/la:Ma meni baš ovako pašeI visina i konstrukcija. Možda dodam sajle od prednjih stupova na provu i krmu i dobit ću super čvrstu konstrukciju. Kako sam već rekao estetika mi je ovdje bila u drugom planu a 'tendu' planiram u budućnosti produžiti naprijed za još dva panela. Naravno, i jači motor, ugrađeni. O tom potom.