Elektro pasara

Naše samogradnje
MP

Post Postao/la MP »

možda nebi bilo zgorega to malo konstrukcijski drukčije riješiti , kao nekakvim sklopivim škarama da cijelu tendu spustiš niže dole.
Zex

Post Postao/la Zex »

Ma meni baš ovako paše ;) I visina i konstrukcija. Možda dodam sajle od prednjih stupova na provu i krmu i dobit ću super čvrstu konstrukciju. Kako sam već rekao estetika mi je ovdje bila u drugom planu a 'tendu' planiram u budućnosti produžiti naprijed za još dva panela. Naravno, i jači motor, ugrađeni. O tom potom.

Veći mi je problem kako prati panele jer kad lignje krenu špricaju na sve strane, crn budem i ja i barka i paneli i motor i sve :)
BB

Post Postao/la BB »

Zex je napisao/la:Ma meni baš ovako paše ;) I visina i konstrukcija. Možda dodam sajle od prednjih stupova na provu i krmu i dobit ću super čvrstu konstrukciju. Kako sam već rekao estetika mi je ovdje bila u drugom planu a 'tendu' planiram u budućnosti produžiti naprijed za još dva panela. Naravno, i jači motor, ugrađeni. O tom potom.

Veći mi je problem kako prati panele jer kad lignje krenu špricaju na sve strane, crn budem i ja i barka i paneli i motor i sve :)
Al se ipak njima crno piše a ti se sladiš kasnije :D
Zex

Post Postao/la Zex »

Istina... :D

Prije:

slika

Poslije:

slika
kruska

Post Postao/la kruska »

Hmmm, ova slikica mi otvara apetit :placko:
Gec
Kontakt:

Post Postao/la Gec »

:palac: Ovo zašto sa panelima motor lakše "diše"...MPPT vjerojatno puni sa 14,4 ili 13,8V dok akumulator daje 12,2-12,4V pod opterećenjem i ta razlika se osjeti.
Ps, ovaj vikend idem napravit masakr opet na Piceve :palac:
MP

Post Postao/la MP »

nebi bilo zgoreg koje gofa maknut u tišini :D

nisam mislio na estetiku sa škarama već čisto da paneli nisu visoko kad je barkica sparkana ili kad tuče vjetar.
Odgovori

Natrag na “Samogradnje ostalih e-vozila”