E2GO ?

Električni motocikli i skuteri
Odgovori
ttboy

E2GO ?

Post Postao/la ttboy »

Da li netko ima iskustva s trgovinom E2GO?

Kako se bliži novi javni poziv za subvencioniranje sad u firmi pikiramo na skuter, a ovaj mi je zapeo za oko jer je i marketinški zanimljiv

https://e2go.eu/shop/e-skuter/goodyear-ego%C2%B2/
papicdu1

Post Postao/la papicdu1 »

zanimljiv je :, znaci s poticajem od oko 40%
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

To su ovi :

http://doohan-ev.com/pc/itank.html

Otraga bi mu baš lijepo sjeo Cromotor a naprijed veća baterija
ttboy

Post Postao/la ttboy »

Poslao sam im upit za malo više detalja pa ćemo vidjeti kad se jave ...

Koliko sam skužio baterija ima 9kg i može se izvaditi i odnijeti kući na punjenje što mi je super jer sam na 4 katu a nemam utičnicu niže, ali da ,malo veća brzina i malo veći domet bilo zakon 8)
MarkoZG

Post Postao/la MarkoZG »

ttboy je napisao/la:Poslao sam im upit za malo više detalja pa ćemo vidjeti kad se jave ...

Koliko sam skužio baterija ima 9kg i može se izvaditi i odnijeti kući na punjenje što mi je super jer sam na 4 katu a nemam utičnicu niže, ali da ,malo veća brzina i malo veći domet bilo zakon 8)
Meni se isto svidja. Po netu sam nasao da rade isti taj model ali sa motorom 3 kW!
ttboy

Post Postao/la ttboy »

znači....
na moj upit dobio sam odgovor u obliku ponude za skuter ,2 kotača ali ne i za 3, u kojoj osim naziva i cijene ne piše ništa,

na moji ponovni upit za trokolicu i tehničke karakteristike , koje traži fond za dodjelu ,odgovora nije bilo... :roll:

pričekat ću da završi javni poziv za građane pa ću nazvati da vidim da li su normalni...
MarkoZG

Post Postao/la MarkoZG »

ttboy je napisao/la:znači....
na moj upit dobio sam odgovor u obliku ponude za skuter ,2 kotača ali ne i za 3, u kojoj osim naziva i cijene ne piše ništa,

na moji ponovni upit za trokolicu i tehničke karakteristike , koje traži fond za dodjelu ,odgovora nije bilo... :roll:

pričekat ću da završi javni poziv za građane pa ću nazvati da vidim da li su normalni...
Odi na stranicu elektricni buntovnik i tu naruci ponudu i poslat ce ti
ttboy

Post Postao/la ttboy »

hvala :palac:
Odgovori

Natrag na “Električni motocikli”