tomislav je napisao/la:Bic sam koristio na dva načina....vožnja na posao maksimalna struja minimalna pedala, drugi način sportski maksimalna kilometraža sa dosta pedale a struje obično skoro do kraja. Ovaj sportski način mi je skinuo kile, jer sam radio runde po 70 km a a zadnje vrijeme i dvije od 100 km
tomislav je napisao/la:Bic sam koristio na dva načina....vožnja na posao maksimalna struja minimalna pedala, drugi način sportski maksimalna kilometraža sa dosta pedale a struje obično skoro do kraja. Ovaj sportski način mi je skinuo kile, jer sam radio runde po 70 km a a zadnje vrijeme i dvije od 100 km
Ovaj drugi nacin je dobar, u principu ljudi ne kuze da pedaliras kao i obicno samo sto ti je krajnja brzina veca.
Ja kad se vozim na e bajku ja uvek pedalam.. Zimi zato sto je fakat hladno pa verglam da se malo ugrejem .. A leti da ne privucem preteranu paznju kad obilazim sve pa eto kao radi reda vrtim
Ovaj drugi nacin je dobar, u principu ljudi ne kuze da pedaliras kao i obicno samo sto ti je krajnja brzina veca.
Istina, uz minimalan napor može se podosta povećati domet....a i užitak je
ToMiCcc je napisao/la:Ja kad se vozim na e bajku ja uvek pedalam.. Zimi zato sto je fakat hladno pa verglam da se malo ugrejem .. A leti da ne privucem preteranu paznju kad obilazim sve pa eto kao radi reda vrtim
ogi je napisao/la:Na koji e-mail, kada točno, nešto za pretraživanje...jer ne mogu naći
Jedina promjena je što smo do daljnjeg posustali sa električnim biciklima...
Ovo sam vidio tek sada
Upit je bio za Cycle Analyst, negdje krajem 3. mjeseca...
ogi je napisao/la:Na koji e-mail, kada točno, nešto za pretraživanje...jer ne mogu naći
Ovo sam vidio tek sada
Upit je bio za Cycle Analyst, negdje krajem 3. mjeseca...
Ovo sam vidio tek sada
ali OGI stvarno bi mogao svoje stranice napraviti kao i ja http://mediteranski-vrtovi.hr/ u magnetu ili nečemu slićnome.šta imaš imaš šta nemaš nestane sa stranica.kad nabaviš automatski se pojave.
ni moje stranice nisu ažurirane jer sam zaboravija password od njih.
password zapiši na list papira moj savjet
Cose je napisao/la:Upit je bio za Cycle Analyst, negdje krajem 3. mjeseca...
Oprosti, ne znam zašto nije odgovoreno...
Mi sve neodgovorene mailove označavamo "crvenim zastavicama" ako ne možemo odgovoriti odmah, tako da nam rijetko što promakne...
Preporuka za AGM ili GEL onda ? Nisam odlučio još.
Kad već toliko averzija ima prema većem domaćem webshopu s kojim navodno ima problema sa garancijama.