Sad mogu malo odahnuti od skupih ulaganja ... mislim da je najgore prošlo kaj se tog tice.
Novi nekorišten

HvalaCose je napisao/la:Jako lijepo, to bu negdje islo ko blesavo.lisicakm je napisao/la:Stigao kontroler![]()
![]()
![]()
Sad mogu malo odahnuti od skupih ulaganja ... mislim da je najgore prošlo kaj se tog tice.
Novi nekorišten![]()
![]()
Sto se ulaganja tice, bolje da ne spominjemo cinjenicu kako si za pribliznu cifru mogao kupiti BMW i3 Rex...
al' on će imati i5Cose je napisao/la:Jako lijepo, to bu negdje islo ko blesavo.lisicakm je napisao/la:Stigao kontroler![]()
![]()
![]()
Novi nekorišten![]()
![]()
Sto se ulaganja tice, bolje da ne spominjemo cinjenicu kako si za pribliznu cifru mogao kupiti BMW i3 Rex...
Cista struja je oko 20k, a Rex 3-5k vise.lisicakm je napisao/la:HvalaCose je napisao/la:Jako lijepo, to bu negdje islo ko blesavo.lisicakm je napisao/la:Stigao kontroler![]()
![]()
![]()
Novi nekorišten![]()
![]()
Sto se ulaganja tice, bolje da ne spominjemo cinjenicu kako si za pribliznu cifru mogao kupiti BMW i3 Rex...![]()
Neznam ja kolika je to približna cifra , koliko sam gledao kreće se oko 30k eu rabljeni. A to je dosta više. ..
BB je napisao/la:al' on će imati i5Cose je napisao/la:Jako lijepo, to bu negdje islo ko blesavo.lisicakm je napisao/la:Stigao kontroler![]()
![]()
![]()
Novi nekorišten![]()
![]()
Od 3.2 do 3.4 ima jaaaako malo kapaciteta, pa bi ja to napunio cisto kao mjeru sigurnosti da ne zarone prenisko.riba je napisao/la:Hladenje ti ne treba, grijanje ok ako ti se da zezati.
Nisu bas prazne na 3.44, vi�e na 3.2, i na toliko mogu biti u storage bez beda, jos i bolje. Samopraznjenje prakticki nepostojece.