Punjači za vozila u regiji

Lokacije i sve o punjenju baterija
Odgovori
jbozur
Kontakt:

Post Postao/la jbozur »

Ma punili smo malo sutra. Stručnjaci iz Ducatikomponenti, koma :x :x
Apex

Post Postao/la Apex »

Neko vidio ovaj na Medvedgradu? Inicijativa mi je ok, al dok po gradu ima tek nekoliko punionica, bas mi nema smisla stavljat ih na mjesta di će se punit možda jedan auto u 3 mjeseca, jer ipak je to investicija pa bi je bilo dobro i u potpunosti iskoristiti.

slika
Tomy

Post Postao/la Tomy »

Financijeri su parkovi hrvatske koji time misle dobiti par posjetitelja više, što im je dobra ideja.

Pa neće valjda parkovi graditi punionicu na Lučkom, to bi trebalo biti u interesu Hac-u itd.

Svatko ima svoje interese i svoju teoriju razvoja, recimo kod nas kod MTC-a, Elcop ima svoju punionicu za e-aute svojih kupaca...privatne firme mogu staviti punionicu i na poljski WC ako smatraju da od toga ima koristi.
Apex

Post Postao/la Apex »

Onda je to druga stvar, nisam znao da je to u organizaciji samih parkova. A kad počnu redovi na punionicama, onda stvarno možda i parkovi dobiju kojeg posjetitelja više ;)
Vlat_kr

Post Postao/la Vlat_kr »

https://www.facebook.com/zagorjeinterna ... 2105732243
U Krapini se gradi jedna punionica, pored muzeja Krapinskih neandertalaca, pa tko želi doći vidjeti pračovjeka, moči će napuniti auto :)
Vlat_kr

Post Postao/la Vlat_kr »

Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Apex je napisao/la:Onda je to druga stvar, nisam znao da je to u organizaciji samih parkova. A kad počnu redovi na punionicama, onda stvarno možda i parkovi dobiju kojeg posjetitelja više ;)
Pitao sam gore lika na Medvedgradu - koliko on zna, to je samo za njihove potrebe (imaju aute na struju) a posjetiteljima figa.
miko

Post Postao/la miko »

Putujem sutra prema Zagrebu. Trebao bi uticnicu i nesto struje na potezu od Novske do Kutine ako mi netko moze izaci u susret.

Ako ima neka na tom podrucju i voljan mi je pomoci moze se javiti na 092/177 9561.
Potrosenu struju posteno platim.

Hvala unaprijed.
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Jucer otvorena punionica u Zapresicu, od forumasa nazocili su Lupo i Punto:

slika

Hvala Tomislavu sto nas je pozvao i zapresickoj ekipi koja nas je ugostila i pocastila karticama koje vrijede za sve punionice u Zg zupaniji (Sveti Ivan Zelina, Ivanić Grad, Sveta Nedjelja, Vrbovec, Zaprešić, Samobor, Jastrebarsko, Dugo Selo i Velika Gorica). :D
E Lupo

Post Postao/la E Lupo »

Iod mene hvala ekipi na gostoprimstvu :palac:
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Kartica za punionicu koju smo dobili u Zapresicu uspjesno isprobana i radi u City Center One te Samoboru:

slika

Brzi i spori punjac zajedno daju 55A, tako da se baterija napuni za 1-1.5h, sto je u kombinaciji sa sve boljom mrezom punjaca totalni game changer po pitanju upotrebljivosti elektricnih automobila. :skace:

U nedjelju sam laganini napravio 150 km po gradu, za sto bi sa sporim punjacem trebalo skoro 10h na uticnici - ovako je to bilo 1h u CC1 i 1.5h u Samoboru.
schumacher

Post Postao/la schumacher »

Dobar natpis;kako napuniti a istovremeno ne parkirati?
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

schumacher je napisao/la:Dobar natpis;kako napuniti a istovremeno ne parkirati?
Ako punis onda to nije parkiranje. ;)

Ima smisla da je auto na tom mjestu samo kada se puni, a nakon toga da se treba preseliti.
creatin

Post Postao/la creatin »

Super, znaci pila je ponovno u funkciji :)

Sto se tice parkinga, mislis da ce ljudi postivati punjenje/bez parkiranja
grrga

Post Postao/la grrga »

creatin je napisao/la:Super, znaci pila je ponovno u funkciji :)

Sto se tice parkinga, mislis da ce ljudi postivati punjenje/bez parkiranja
Hoće i to onda kad se punjenje bude plaćalo po minuti parkiranja pa se neće isplatiti ostaviti auto bez potrebe za strujom.
Odgovori

Natrag na “Punionice”