???
Bok. Ajde nam opisi postupak homologacije? Gdje, kako, koliko, sta je potrebno sve, gdje naći pravila. Ja sam u procesu konverzije suze DL1000 na 10kw. Cekam dijelove. Ali prerada me najmanje brine. Više me brine birokracija. Vidim da si iz Požege, blizu smo, volio bi pogledati preradu u živo.
Koliki je domet?
To je 3.6kWh baterija?
Koliki je domet?
To je 3.6kWh baterija?
Prošlo je ljeto, i cca 2000 km je iza nas. Bez ijdenog kvara i zastoja, osim eksperimentiranja sa prijenosnim odnosima i redovnim doštelavanjem napetosti lanca. Domet 40-80 km, krajnja brzina do 105 kmh, U sport mogu nenadmašiv, u rangu motocikala 250 ccm, pogotovu u dijeu meduubrzanja gdje u sekundi digne brzinu sa 50 do 80 kmh. Kruiz brzinu od cca 80-85 kmh drži bez ikakvih problema. Što još reči? Ako koga zaniuma neka pita rado odgovorim i toplo preporučam kit koji sam instalirao.
Bok. Mene silno zanima postupak komologacije? Sta je sve trebalo, gdje se odradi. Cijena. Sta su posebno detalja tražili? Kako izgleda onaj elaborat? Možeš li ga negdje dici da vidimo formu.
I što se motora tiče kako si punjac riješio? Ja bi volio imati standardnu utičnicu za postaje za punjenje i bar 3kw punjač. To bi stalo u rezervar
Tnx
I što se motora tiče kako si punjac riješio? Ja bi volio imati standardnu utičnicu za postaje za punjenje i bar 3kw punjač. To bi stalo u rezervar
Tnx