???

Naše samogradnje
ttboy

Post Postao/la ttboy »

ODLIČAN :palac:
eltico

Post Postao/la eltico »

Bravo!
Čestitam!
Daj malo podataka, kad ga par dana istestiraš. :)
rkahler

Post Postao/la rkahler »

oseloth

Post Postao/la oseloth »

Bok. Ajde nam opisi postupak homologacije? Gdje, kako, koliko, sta je potrebno sve, gdje naći pravila. Ja sam u procesu konverzije suze DL1000 na 10kw. Cekam dijelove. Ali prerada me najmanje brine. Više me brine birokracija. Vidim da si iz Požege, blizu smo, volio bi pogledati preradu u živo.

Koliki je domet?
To je 3.6kWh baterija?
grumf

Post Postao/la grumf »

Prošlo je ljeto, i cca 2000 km je iza nas. Bez ijdenog kvara i zastoja, osim eksperimentiranja sa prijenosnim odnosima i redovnim doštelavanjem napetosti lanca. Domet 40-80 km, krajnja brzina do 105 kmh, U sport mogu nenadmašiv, u rangu motocikala 250 ccm, pogotovu u dijeu meduubrzanja gdje u sekundi digne brzinu sa 50 do 80 kmh. Kruiz brzinu od cca 80-85 kmh drži bez ikakvih problema. Što još reči? Ako koga zaniuma neka pita rado odgovorim i toplo preporučam kit koji sam instalirao.
oseloth

Post Postao/la oseloth »

Bok. Mene silno zanima postupak komologacije? Sta je sve trebalo, gdje se odradi. Cijena. Sta su posebno detalja tražili? Kako izgleda onaj elaborat? Možeš li ga negdje dici da vidimo formu.

I što se motora tiče kako si punjac riješio? Ja bi volio imati standardnu utičnicu za postaje za punjenje i bar 3kw punjač. To bi stalo u rezervar

Tnx
Odgovori

Natrag na “Samogradnje električnih motocikla”