Istina. Čitao sam o tome....punionica ima malo...a vozila sve više...stoga moramo biti odgovorni i razumljivi....i kod punjenja vozilo što prije ukloniti. Meni se čak desilo da je na mjestu označenom za e-vozila bio parkiran obican automobil i tako mi spriječio mogucnost punjenja....a
eltico je napisao/la:Ali nažalost uvijek ima bezobraznih. Npr. u Puli su se ovo ljeto neki sa Teslom navodno parkirali na punionicu i otišli na jedrenje par dana.
Robi75 je napisao/la:Istina. Čitao sam o tome....punionica ima malo...a vozila sve više...stoga moramo biti odgovorni i razumljivi....i kod punjenja vozilo što prije ukloniti. Meni se čak desilo da je na mjestu označenom za e-vozila bio parkiran obican automobil i tako mi spriječio mogucnost punjenja....a
eltico je napisao/la:Ali nažalost uvijek ima bezobraznih. Npr. u Puli su se ovo ljeto neki sa Teslom navodno parkirali na punionicu i otišli na jedrenje par dana.
Na sreću većina gradova ima pauk pa jedan telefonski poziv može riješiti 50% problema.
bmwcabrio je napisao/la:al na nesreću, većina punionica je u garažama
ili pod nekakvim nadstrešnicama gdje pauk nemože ništa.
Da, to je tih 50%
dok su auta bila laganija (a mi malo mlađi i luđi) to se rješavalo prilično lako, ednostavno se prenese auto... sad svaki krš ima 1300 kg a dvotonaca k'o u priči...