Barbine vjetrenjače
Još jedna potvrda kvalitete ovih vjetrenjača (AV 500).
Jučerašnji dan je bio okarakteriziran kao dan sa jakom burom , na momente olujnom.Obe vjetrenjače su sve to izdržale bez i najmanjeg problema.Otišle su nekoliko puta u samozaštitu pri brzini vjetra od oko 150-160 kmh.Potom su se vračale u normalni položaj i ponovo nastavljale sa punjenjem.Prezadovoljan sam proizvodom.
Nemojte shvatiti da je ovo plačena reklama,nije,ovo su samo moji utisci u zadnjih godinu i pol dana od kad ih imam .

Jučerašnji dan je bio okarakteriziran kao dan sa jakom burom , na momente olujnom.Obe vjetrenjače su sve to izdržale bez i najmanjeg problema.Otišle su nekoliko puta u samozaštitu pri brzini vjetra od oko 150-160 kmh.Potom su se vračale u normalni položaj i ponovo nastavljale sa punjenjem.Prezadovoljan sam proizvodom.
Nemojte shvatiti da je ovo plačena reklama,nije,ovo su samo moji utisci u zadnjih godinu i pol dana od kad ih imam .

grrga je napisao/la:Svejedno bi ti mogli donirati jednu AV1500Barba je napisao/la:
Ima san namjeru testirat ( i eventualno kupit ) jednu 1500 ali san odusta radi cjene.Doduše,nije mi se dopadala ni voltaža (48) ali to je bija manji problem.Iman mostova koliko hočeš tako da .. a i inverter od 48 troši dosta i u samom standbay-u.Osim ako nije od onih što se mogu "nadograđivati".
Ja sam također zadovoljan sa AV 500,iako nemam original elise i prihvatnu glavćinu.Kad bih mogao kupiti original sigurno bi bilo još i bolje ,u što sam se uvjerio ljetos kod Barbe.pozzBarba je napisao/la:Još jedna potvrda kvalitete ovih vjetrenjača (AV 500).
VIKSA je napisao/la:Barba jel imaš koju sliku za taj sistem... ili pojašnjenje na koji način radiBarba je napisao/la:EV
Nakon nekoliko proba odlučio sam se na onakvo ograničenje zakretanja repa.Funcionira dobro na buri .Vidjet čemo na jugu jer nije ista stvar,malo je nemirnije i češće mijenja smjer.
Ima slika na forumu. Stavio sam jedan feder da se rep kasnije otklanja.To sam odlučio kad sam vidio ovu nižu (12 m) kako se na ne baš jakom vjetru okreče u samozaštitu. Stoga sam ovu gornju (26 m) odlučio modificirati sa postavljanjem federa koji zateže rep tako da se kasnije otklanja.I sad je sve u redu.Ja zadovoljan !!!!!!!!