Citroen C3

Završene samogradnje i registracije
creatin

Post Postao/la creatin »

Okvirno cijena?
dfranc

Post Postao/la dfranc »

Jeli još u prodaji,i cjena?Lp
markocale

Post Postao/la markocale »

dfranc je napisao/la:Jeli još u prodaji,i cjena?Lp
Pozdrav, C3 nije više u prodaji. LP
grumf

Post Postao/la grumf »

markocale je napisao/la:
dfranc je napisao/la:Jeli još u prodaji,i cjena?Lp
Pozdrav, C3 nije više u prodaji. LP
:-)
dfranc

Post Postao/la dfranc »

Jeli možda,ponovo u prodaji,i cjena?Lp
markocale

Nema kuvanja

Evo da malo oživim temu. Citroen je dobio još jednu bateriju od 4kwh pa je sada na 20kwh i klimu. U postupku dolazak je i još jedan DC/DC od 600W
Cose
Kontakt:

Re: Nema kuvanja

Post Postao/la Cose »

markocale je napisao/la:Evo da malo oživim temu. Citroen je dobio još jednu bateriju od 4kwh pa je sada na 20kwh i klimu. U postupku dolazak je i još jedan DC/DC od 600W
Super, a klima je skoro pa obavezna po ovim vrucinama.

Kako si je rijesio?
markocale

Cose je napisao/la:
markocale je napisao/la:Evo da malo oživim temu. Citroen je dobio još jednu bateriju od 4kwh pa je sada na 20kwh i klimu. U postupku dolazak je i još jedan DC/DC od 600W

Kako si je rijesio?
Klima je više nego obavezna. Stavio sam originalni kompresor na Radu. Ispalo je super, ne primijetim skoro nikakvu razliku u ubrzanju, kajanja je brzina manja za cca 10 km/h i s klimom je oko 90 km/h.
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

markocale je napisao/la:
Cose je napisao/la:

Kako si je rijesio?
Klima je više nego obavezna. Stavio sam originalni kompresor na Radu. Ispalo je super, ne primijetim skoro nikakvu razliku u ubrzanju, kajanja je brzina manja za cca 10 km/h i s klimom je oko 90 km/h.
To si spojio na kontra stranu Rade? Jesi radio ler gas da stalno vrti kompresor?

Meni je isto klima obavezna stavka - zato sam na svom Puntu prvo imao improvizaciju sa frizider torbom, ledom, vodenom pumpom i mini kilerom, a onda i pravu improvizaciju koja je posteno hladila :)

slika
markocale

Cose je napisao/la:
markocale je napisao/la:
Cose je napisao/la: Super, a klima je skoro pa obavezna po ovim vrucinama.

Kako si je rijesio?
To si spojio na kontra stranu Rade? Jesi radio ler gas da stalno vrti kompresor?

Meni je isto klima obavezna stavka - zato sam na svom Puntu prvo imao improvizaciju sa frizider torbom, ledom, vodenom pumpom i mini kilerom, a onda i pravu improvizaciju koja je posteno hladila :)

slika
Sjećam se ovog tvog riješenja. Spojio sam na stranu gdje je bila pumpa. Što se tiče ler gasa za tim stvarno nema potrebe jer auto krene hladiti nakon 2-3 min voznje. Kad stanem na semaforu hladi još par minuta bez problema, ne primjeti se da kompresor miruje.
creatin

Post Postao/la creatin »

Nisam siguran da je toliki start/stop dobar za kompresor
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

creatin je napisao/la:Nisam siguran da je toliki start/stop dobar za kompresor
Kompresor se i inace pali/gasi kad nadruka pritisak - remenica se stalno vrti kad motor radi, a ima zica preko kojih elektronika u autu ukljuci kuplung koji spoji kompresor na remenicu.

E sad, koliko je to vise nego inace...
creatin

Post Postao/la creatin »

Naravno, samo ovo je doslovno start/stop kompresora kad je motor u mirovanju, ljeti kad je guzva je to u principu stalno ili je nekako drugacije rijeseno
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

creatin je napisao/la:Naravno, samo ovo je doslovno start/stop kompresora kad je motor u mirovanju, ljeti kad je guzva je to u principu stalno ili je nekako drugacije rijeseno
Moze se rijesiti sa ler gasom tj. da se motor i kada pustis gas nastavi lagano vrtjeti, samo je pitanje potrebe ako ovako Ok radi (osim ako fakat stojis u guzvi duze vrijeme, tada mozes sam lagano drzati gas).

Neki kontroleri to imaju kao opciju, a ako nema moze se sloziti dodatni prekidac na dashboardu koji ukljuci odgovarajuci otpor kad otpustis pedalu gasa.
lisicakm

Post Postao/la lisicakm »

Nema uopće potrebe.
Stvarno ne znam kakva bi to gužva trebala biti da klima uopće ne bi radila .
Ako je baš potrebno dodaš malo gas bez previše kompliciranja :)
Odgovori

Natrag na “Električna vozila s tablicama”