miko je napisao/la:Dali je itko kupio ovaj automobil, starci bi sebi uzimali kao drugi auto za po gradu pa me zanima opći dojam, problemi oko isporuke...savjeti...
Kumovi razmisljali uskociti u poticaje ove godine pa posudili Daciu za vikend za probu, nakon toga za vikend uzeli Zoe na probu.
Na kraju su kupili rabljeni Zoe ZE40.
Znaš kako to ide, na početku sve može i spremni su na kompromise... Koliko su platili ZOE?
Dali ti još uvjek imaš svoj, kakva ti je baterija ili kakva je bila prije nego što si ga prodao, mislim zdravlje..
Moje prvi Zoe je bio 2014.g. sa 85k km i zdravlje baterije je bilo 97%.
Ovaj drugi je 2013.g. sa 105k km i zdravlje baterije je 97%.
Generalno svi ti stariji bolje drze zdravlje baterije nego novi ZE40 - ima primjeraka sa preko 200k km i zdravljem 90%.
Kumovi su svojeg ZE40 sa ispod 30k km platili negdje oko 17k EUR - cini mi se bolja kupovina nego nova Dacia.
miko je napisao/la:Dali je itko kupio ovaj automobil, starci bi sebi uzimali kao drugi auto za po gradu pa me zanima opći dojam, problemi oko isporuke...savjeti...
Stigao prije 33 dana, prešao 3500 km do sada.
Odličan auto!
Imam laganu nogu i rutu pa mi je jednom na 100% baterije pokazao 368 km dometa.
Inače 250-300.
Odličan auto!
Inače 250-300.
Cose je napisao/la:
Kumovi razmisljali uskociti u poticaje ove godine pa posudili Daciu za vikend za probu, nakon toga za vikend uzeli Zoe na probu.
Na kraju su kupili rabljeni Zoe ZE40.
Znaš kako to ide, na početku sve može i spremni su na kompromise... Koliko su platili ZOE?
Dali ti još uvjek imaš svoj, kakva ti je baterija ili kakva je bila prije nego što si ga prodao, mislim zdravlje..
Moje prvi Zoe je bio 2014.g. sa 85k km i zdravlje baterije je bilo 97%.
Generalno svi ti stariji bolje drze zdravlje baterije nego novi ZE40 - ima primjeraka sa preko 200k km i zdravljem 90%.
Kumovi su svojeg ZE40 sa ispod 30k km platili negdje oko 17k EUR - cini mi se bolja kupovina nego nova Dacia.
Pa to je super, jesu to kod nas kupovali ili vani?
miko je napisao/la:Hvala na savjetima, koliko je tebe koštao ako nije tajna? Sada je cijena kad izbiješ poticaj 100.000 kn (barem ona koju reklamiraju)
Tad (prije godinu dana) je comfort plus i dodatno DC punjenje koštao 143.489,00 kn, od toga 57.395,60 kn su poticaji, znači iz mog džepa 86.093,40 kn.
Cose je napisao/la:Moje prvi Zoe je bio 2014.g. sa 85k km i zdravlje baterije je bilo 97%.
Pa to je super, jesu to kod nas kupovali ili vani?
Tu su kupili u nekoj auto kuci, a auto izvorno kupljen u Hr.
Ovakvi kao nas - malo stariji sa 22kWh baterijom - su oko 10-11k EUR.
Dali ići na novi manji auto za 3.500 eur više ili polovni malo veći??
Sin je prosle godine imao saobracajku sa Zoe (izletio pred njega frajer iz sporedne, njemu nista, auto totalka) i onda smo razmisljali da li uzeti ZE40 sa jacom baterijom...
Nikako nismo uspjeli naci argumente za to jer niti sa ZE40 ne mozemo u komadu do vikendice kod Knina, a po zimi mozda niti sa punjenjem u Karlovcu (sto ide kad je toplo vrijeme) - pa smo opet uzeli stariji model jer nam je skroz dosta za ovo sto trebamo po gradu gdje radimo vise od 90% godisnje kilometraze.
Odličan auto!
Inače 250-300.
Jedan vlasnik je uspio tako da se prijavio kao da živi u Njemačkoj, no nakon nekog vremena je imao problema sa korištenjem, pa je morao instalirati više puta.
Za naše tržište izgleda još nema dostupne aplikacije.
Rješenje vidim da pošaljemo više upita auto kućama od kojih smo kupili automobile da nam omogući korištenje aplikacije u HR.
zvonimir je napisao/la:Jedan vlasnik je uspio tako da se prijavio kao da živi u Njemačkoj, no nakon nekog vremena je imao problema sa korištenjem, pa je morao instalirati više puta.
Za naše tržište izgleda još nema dostupne aplikacije.
Rješenje vidim da pošaljemo više upita auto kućama od kojih smo kupili automobile da nam omogući korištenje aplikacije u HR.
ništa ti ne mogu oni, to dobavljač daje i mora odobriti
mi isto čekamo aplikaciju za naša vozila koja je trenutno dostupna samo u italiji
Jednom prijatelju sam preporučio da je kupi, a u salonu (Benussi) su ga počeli nagovarati da bolje uzme Twingo jer sa Springom čak imaju i problema, bla, bla,...
On je izašao zbunjen i što je najgore više nije ni razmišljao o kupnji EV, a ja sam ubjeđen da su ga tako nagovarali zbog svojih interesa. Ubjeđen sam da je Spring odličan.