inch je napisao/la:
to onda i nije tako skupo...ali ja i dalje tvrdim da ono vozilo na jednom kotaču nemože biti uporabno korisno širem krugu ljudi već traži vještinu kao da voziš skejt...što sam bio već i objasnio u svojim ranijim izlaganjima i analizama tog vozila...
nisam bas pratio . PA KAJ NISTE JOS OVAJ LINK VIDJELI :
SVATKO SI TO MOZE NAPRAVITI : IMA MASU LINKOVA I VECINA SE BAZIRA NA KORIŠTENJU ATMEL MEGA PLOCE I KODA KOJI JE STAVLJEN NA MASU STRANICA ZA RAD ŽIROSKOPA I AKCELEROMETRA . UGLAVNOM OVO JE JEDNA OD NJIH A SJECAM SE DA IMA I PAR NJEM.
markostrujic je napisao/la:nisam bas pratio . PA KAJ NISTE JOS OVAJ LINK VIDJELI :
SVATKO SI TO MOZE NAPRAVITI : IMA MASU LINKOVA I VECINA SE BAZIRA NA KORIŠTENJU ATMEL MEGA PLOCE I KODA KOJI JE STAVLJEN NA MASU STRANICA ZA RAD ŽIROSKOPA I AKCELEROMETRA . UGLAVNOM OVO JE JEDNA OD NJIH A SJECAM SE DA IMA I PAR NJEM.
/
Ma vidjeli smo i to i Slovenca jos pred dugo vremena . Ali ovo gore... (citaj par postova u nazad)
Inch se nikako "nije dao krstiti" pa smo odustali
žarulja je napisao/la:http://dnevnik.hr/vijesti/bolja_hrvatska/genijalci-s-fer-a-imaju-rjesenje-za-guzve-upoznajte-skocka.html
Čini se da će uz to vozilo morati prodavati i fullface kacige...
Mislim zašto, zašto upravljač iza leđa? Kako neprirodna pozicija ccc..... ja bih ga nazvao zloćko