dopuna šašave ideje:bmwcabrio je napisao/la:Shrek
Nije lose![]()
![]()
Stipe...240kg sa 6kwh lifepo4.
Shrek - staviš mu retrovizore u obliku njegoviš ušiju
Preumoran sam od svegamunjeni je napisao/la:Ili neki crowdfunding.dc74 je napisao/la:Možda bi na forumu bilo zainteresiranih koji bi financirali izradu vozila po etapama, pa bi tako kupili vozilo na rate, a ti nebi morao ulagati svoje novce ili iću u banku.
bmwcabrio je napisao/la:Zbog neozbiljnih i pohlepnih likova otpalo dogovoreno financiranje i prostor.
Dalje cu morati sam a to ce biti daleko sporije
Koji je bio plan? Mislio sam da to radiš za sebe?bmwcabrio je napisao/la: Preumoran sam od svega
skoro godinu dana vecinu slobodnog vremena sam zabio u ovo
moram se malo resetirati.
Ovdje u primorju ima izreka: "Bolje biti sam , nego loše kumpanjan."bmwcabrio je napisao/la:Zbog neozbiljnih i pohlepnih likova otpalo dogovoreno financiranje i prostor.
Dalje cu morati sam a to ce biti daleko sporije
Kad se resetiraš napuni baterije na full, fino ih izbalansiraj, .....posveti se maksimalno svojoj obitelji (ako imaš djece prvenstveno daj pažnju i sve slobodno vrijeme njima).bmwcabrio je napisao/la:Preumoran sam od svegamunjeni je napisao/la:Ili neki crowdfunding.dc74 je napisao/la:Možda bi na forumu bilo zainteresiranih koji bi financirali izradu vozila po etapama, pa bi tako kupili vozilo na rate, a ti nebi morao ulagati svoje novce ili iću u banku.
skoro godinu dana vecinu slobodnog vremena sam zabio u ovo
moram se malo resetirati.