Elektro trike samogradnja

Naše samogradnje
BB

Post Postao/la BB »

bmwcabrio je napisao/la:Shrek
Nije lose :palac: :D
Stipe...240kg sa 6kwh lifepo4.
dopuna šašave ideje:

Shrek - staviš mu retrovizore u obliku njegoviš ušiju :D
cvetko

Post Postao/la cvetko »

:respekt:
mkarli17

Post Postao/la mkarli17 »

:respekt:
bmwcabrio

Post Postao/la bmwcabrio »

malo proljetnog sajma :)

slika
creatin

Post Postao/la creatin »

:palac: :palac:
OldDog

Post Postao/la OldDog »

bmwcabrio je napisao/la:Shrek
Nije lose :palac: :D
Stipe...240kg sa 6kwh lifepo4.
Bolje Spock (Zvjezdane staze) ipak je to više futuristički. :alien: :respekt: :respekt: :respekt:
bmwcabrio

Zbog neozbiljnih i pohlepnih likova otpalo dogovoreno financiranje i prostor.
Dalje cu morati sam a to ce biti daleko sporije :(
riba

Post Postao/la riba »

Ajoj žao mi je! Nažalost klasična hr priča, vjerojatno misle šta si ovaj ne kupi dizel golfa i vozi nego tu izmišlja neke el tricikle :D
munjeni

Post Postao/la munjeni »

dc74 je napisao/la:Možda bi na forumu bilo zainteresiranih koji bi financirali izradu vozila po etapama, pa bi tako kupili vozilo na rate, a ti nebi morao ulagati svoje novce ili iću u banku.
Ili neki crowdfunding.
bmwcabrio

munjeni je napisao/la:
dc74 je napisao/la:Možda bi na forumu bilo zainteresiranih koji bi financirali izradu vozila po etapama, pa bi tako kupili vozilo na rate, a ti nebi morao ulagati svoje novce ili iću u banku.
Ili neki crowdfunding.
Preumoran sam od svega
skoro godinu dana vecinu slobodnog vremena sam zabio u ovo
moram se malo resetirati.
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

bmwcabrio je napisao/la:Zbog neozbiljnih i pohlepnih likova otpalo dogovoreno financiranje i prostor.
bmwcabrio je napisao/la: Preumoran sam od svega
Koji je bio plan? Mislio sam da to radiš za sebe?
OldDog

Post Postao/la OldDog »

bmwcabrio je napisao/la:Zbog neozbiljnih i pohlepnih likova otpalo dogovoreno financiranje i prostor.
Ovdje u primorju ima izreka: "Bolje biti sam , nego loše kumpanjan."

Možda je bolje da takvi odmah odustanu nego da te dovuku do pola puta pa zajebu...
Vjrujem da ipak nećeš odustati.

Još jedna narodna izreka: "Kad dobiješ vritnjak, napraviš korak naprijed."
Roman

Post Postao/la Roman »

Shvaćam kako si preumoran od svega. Raditi vozilo od nule je jako težak posao. Na početku si imao početno ulaganje od tih ljudi a sada kada su oni odustali ostao si sam. Imaš li neke informacije koliko je do sada taj projekt koštao i kada usporediš te troškove sa onim što sada imaš pitanje je uopće isplativosti I nastavka projekta. Sada imaš nedovršeno vozilo na tri kotača u kojem će se voziti samo jedna osoba. Vjerujem da si na početku sklopio dobar dogovor kako tim ljudima nebi palo na pamet eventualno tražiti povrat uloženog. A tvoj trud, vrijeme, živce I rad...? Tu je još pitanje homologacije svega toga ako odlučiš dovršiti projekt.

Ja iskreno nikada nebih išao u takav projekt a sada vise nije niti potrebno ići u neku preradu benzinskog auta. Danas se isplati kupiti gotovi rabljeni električni auto sa akumulatorima ili bez akumulatora kao što je recimo Saxo, Peugeot 106 elektro ili Berlingo elektro kao što sam ga ja uzeo. No I tu ima dosta posla smjestiti nove litijeve akumulatore u njega I ukrotiti punjač. (ja još uvijek nisam uspio u kročenju).

Prije deset godina kada smo mi pioniri kretali u prerade to je imalo smisla bez obzira na troškove jer jednostavno gotovih nije bilo ali danas...
dc74

Post Postao/la dc74 »

bmwcabrio je napisao/la:
munjeni je napisao/la:
Ili neki crowdfunding.
Preumoran sam od svega
Kad se resetiraš napuni baterije na full, fino ih izbalansiraj, .....posveti se maksimalno svojoj obitelji (ako imaš djece prvenstveno daj pažnju i sve slobodno vrijeme njima).
Nakon nekog vremena ćeš okrenuti novu stranicu i početi novi red s Velikim slovom, zaboravit ćeš ove mučne trenutke i izvući pouku iz svega ovoga za ubuduće, životno iskustvo na vlastitoj koži je "priča" koju ti nitko nije mogao prepričati.
Vrijeme brzo prolazi to znam, a kažu i da vrijeme liječi sve rane (tome se još uvijek nadam).
Nemoj se predati. Puno si do sada stvari napravio, prebrodio puno problema. pa ćeš tako i ove koji te sada muče.
Želim ti puno sreće i uspjeha.
:respekt: :respekt: :palac: :palac:
P.S. Stavi ti nama još koji filmić vožnje gdje se vidi neka veća brzina, ukupni domet..... onako jednostavno kako si nas do sada uvijek izvještavao o svojim preradama.
Dr.Doktor

Post Postao/la Dr.Doktor »

Ma kakav reset ... jedan moj kompa kaže:

... "Kad mi je najteže , ja ubrzam...."...
Odgovori

Natrag na “Samogradnje ostalih e-vozila”