CBM - team project
Gdje je CBM tim nabavljao materijal za izradu kutije za bateriju? Pri tom ponajviše mislim na staklena vlakna i pletiva raznih težina i veza, i jel imaju i kevlar i karbonska pletiva?
Ako netko zna gdje se u ZG moze nabaviti raznih vlakana i tkanina(dakle da nije samo mat u ponudi) za stakloplastiku te karbonskih i kevlar pletiva sa smolama i premazima koji su potrebni za izradu kutija, djelova, cijelih proizvoda od tih materijala?
p.s. netko me uputio u trgovinu sa raznim bojama i lakovima, kako bi oni to trebali dežati, ali u lokalnoj trkovini boja i lakova, osim mata, nisam našao ništa.
Ako netko zna gdje se u ZG moze nabaviti raznih vlakana i tkanina(dakle da nije samo mat u ponudi) za stakloplastiku te karbonskih i kevlar pletiva sa smolama i premazima koji su potrebni za izradu kutija, djelova, cijelih proizvoda od tih materijala?
p.s. netko me uputio u trgovinu sa raznim bojama i lakovima, kako bi oni to trebali dežati, ali u lokalnoj trkovini boja i lakova, osim mata, nisam našao ništa.
Mozda tu nadjes sta trebas?! ... http://www.ts-color.hr/el_žižak je napisao/la:Gdje je CBM tim nabavljao materijal za izradu kutije za bateriju? Pri tom ponajviše mislim na staklena vlakna i pletiva raznih težina i veza, i jel imaju i kevlar i karbonska pletiva?