Albino-B2 projekt

Naše samogradnje
HAL9000v2.0
Kontakt:

Post Postao/la HAL9000v2.0 »

Stelth ima 24" kotače. I jednaki je osovinski razmak 1225mm. ali je moja rama viša. I ima 3% manji kut. Uzmi u obzir da ima 33% deblju i 50% jaču vilicu pa netreba toliki kut. Ja više volim neutralan ovjes. koji je manje vođen na večim brzinama. Za to mi je i offset vilice 12mm a s novom vilicom će biti -5. tako je upravljanje neutralnije na širem rasponu brzina.
dangerzone

Post Postao/la dangerzone »

HAL9000v2.0 je napisao/la:Stelth ima 24" kotače. I jednaki je osovinski razmak 1225mm. ali je moja rama viša. I ima 3% manji kut. Uzmi u obzir da ima 33% deblju i 50% jaču vilicu pa netreba toliki kut. Ja više volim neutralan ovjes. koji je manje vođen na večim brzinama. Za to mi je i offset vilice 12mm a s novom vilicom će biti -5. tako je upravljanje neutralnije na širem rasponu brzina.
Mrak, na taj bi nacin mogao bolje Albina polegnut u zavoju ako se nadju dobre gume, bit ce gust spustat se s Sljemena i po cesti i offroad... ;)

A nisi htio malo veci medjuosovinski razmak? Za covjeka iznad 180cm bi mozda kojih desetak centimetara dulje bilo ugodnije a Albino ionako ima visinu pa ce sigurno prelazit i preko vecih graba..? :)
mihaelj

Post Postao/la mihaelj »

Jako lijep bicikl. Ovo kaj nosi straznji kotac bude dosta jako?
Gemich

Post Postao/la Gemich »

Ovo sve više i više sliči na motor a ne na biciklu.
Još malo i čelave glave ( japanke, RR ... ) će se crvenit na semaforima :lol:
:respekt:
dred

Post Postao/la dred »

već davno to nije bicikl...ali lijepo ga je vidjeti!!! Sretan sam što baštinim vreme u kojem HALid stvara!!!

Gledam ovo čudo i kontempliram...nekako mi se čini da je vozačev položaj sličan kao na BMX-u...to je dobro... izgleda, zbog visokih pedala da može prijeći preko balvana postavljenog na makadamu, negdje kod Knina...pa mi se nekako opet čini da bi bilo zgodno uvaliti motor i u prednji kotač....

vilica ja dovoljno jaka, a ušice za prihvat kotača (motora), mogu se i dodatno ojačati (da ne puknu od momenta motora)...a tada je to pravi 2x2 ofroud...

...HALe, ne očekujem kometar... samo ti budi zdrav, živ, zadovoljan, nahranjen, odmoran i ostalo da mogu i dalje sliniti po tvojim umotvorinama! :respekt:
Joe

Post Postao/la Joe »

creatin

Post Postao/la creatin »

Kakav australac, primi se ti halbina ;)
pedjamil

Post Postao/la pedjamil »

Joe je napisao/la:http://www.stealthelectricbikes.com.au/thumbnaillarge/DSCF8131R.jpg
Ja bi crni ???
To se moze srediti za sitnicu od $4500 aud + isporuka...Sto ce ti crni - vise greje na suncu :D
marko-sk

Post Postao/la marko-sk »

Nije da se ulizujem halu ali pogledaj način/kvalitetu izrade !
albino : stelth = 1:0
markostrujic

Post Postao/la markostrujic »

kaj bi se ulizivao.. Bas si dobro zakljucio .. iz slika se dosta vidi..ali ne vidi se fenomenalni spj straznjeg amortizera dobro... totalno cool izvedeno.. na mjestu gdje prima gornji dio straznje rame skoro pa rustikalno rješenje ,ali dojam je super... U principu kod dizajna e bikova fale ti maleni elementi koji razbijaju monotoniju kvadraticasto rjesenih rama da sto vise bat stane... Zato i greyborg rama ima najdinamicniji izgled e bikea jer se straznji dio i prednji dio rame slama vizualno u nekakvoj sredini i time razbija prostor i izgleda atraktivno ...dok katne ostaju kante...
creatin

Post Postao/la creatin »

Joe je napisao/la:http://www.stealthelectricbikes.com.au/thumbnaillarge/DSCF8131R.jpg
Ja bi crni ???
Draze ti je nesto uvozno nego domaci proizvod? ;)
sbcreation

Post Postao/la sbcreation »

Kupujmo Hrvatsko :skace:
Bike je strava! Cijeli laptop sam zaslinio gledajući slike.
Svaka čast! :palac:
marko-sk

Post Postao/la marko-sk »

HAL9000v2.0 je napisao/la: Keli bude KBL72301 kučište :)
Bude video kad provoza.
Još sam daleko od voznog stanja. (uzbrdo, nizbrdo ide odlično...)
Jel provozao ?
Koliko će biti ampera i koji napon ak će samo kućište ostat ? :zubi:
HAL9000v2.0
Kontakt:

Post Postao/la HAL9000v2.0 »

0,144 kV i 0,25kA
:zubi:
grrga

Post Postao/la grrga »

HAL9000v2.0 je napisao/la:0,144 kV i 0,25kA
:zubi:
Zvuči dobro. Jedino bi kapacitet baterije mogao biti problem pri tom naponu. Ideš na lipo?
Odgovori

Natrag na “Samogradnje električnih bicikla”