Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Brada
|
Postano: 28.12.2009. pon. 21:19 Naslov: Fossil of the day za Hrvatsku |
|
|
Sa malo zakašnjenja da probam komentirati uručenu nam "nagradu"
Neznam iz kojeg razloga nigdje nema barem pokušaja pronalaženja razloga koji su prethodili našem naoko skandaloznom zahtjevu za dozvolom za podizanje kvote emisije CO2 od 6%?
Opće je poznato da rast ekonomije manji od nekoliko % dovodi do svakojakih problema u funkcioniranju države. (neznam točan broj ali premali rast je definitivno veliki problem) Obzirom da je u cijelom promatranom razdoblju od 1990 do danas RH imala realni dvoznamenkasti pad proizvodnje jasno je da ju u narednom razdoblju trebamo drastično povećati da bi bili NA NULI koja naravno ne zadovoljava nikoga pa tako ni EU.
Sad ja pitam mozgove iz zelene akcije kako oni misle toliko povećati proizvodnju na državnoj razini smanjujući pri tome emisiju CO2? Sa nama se sprdaju tamo nekakvi Francuzi prepuni nuklearki koji nisu okusili rata još od Hitlera. Kako da mi trčimo tu utrku samo sa jednom nogom? Tisuću devetsto devedeset prve smo imali pad proizvodnje od skoro 30%. Godinu nakon smo u minusu za 14,5%... i tako godinu za godinom zbrajamo minuse dok EU raste, a po najnovijem se čak i prijete da će staviti restrikcije na uvoz dobara iz zemalja koje ne smanje emisiju CO2. Eto nam kvake 22. Ne smiješ proizvoditi cement u većim količinama, a zemlja ti je (još uvijek) dobrim dijelom razrušena ratom. Svaki veći zamah proizvodnje nužno uvjetuje povećanje CO2 jer je notorna činjenica da ga "ima" u svemu. Ono malo proizvodnih aktivnosti koje su potpuno čiste jednostavno nisu dovoljne za podizanje kompletne nacionalne ekonomije. Obzirom na takve ciljeve traženje povećanja od 6% je stvarno mizerno. Uostalom, mi smo silom prilika skinuli našu produkciju jer proizvodnje gotovo da i nemamo.
Zašto se opet osjećam posrano?
Znam samo da ću prvom prilikom nekome iz zelene akcije skočiti sa golom guzicom u lice pa da podjelimo taj divni osjećaj. Stvarno mi je pun kufer te samožive nakupine bjelančevina bez mozga. Zar nemamo dovoljno ostalih problema? Svugdje nailazim samo na njihove jadikovke o sramoti naše delegacije. Istina je zapravo suprotna. Sram ih bilo svih skupa!!! Uzeli nam motor iz vozila i sad se trebamo utrkivati s time da ne smijemo previše kasniti. Ne daju nam čak ni da stavimo rabljeni motor. Marš stoko pješice i da niste slučajno kasnili! FUUUUUUJ! |
|
[Vrh] |
|
|
ogi Site Admin
|
Postano: 28.12.2009. pon. 21:36 Naslov: Re: Fossil of the day za Hrvatsku |
|
|
Brada je napisao/la: |
Znam samo da ću prvom prilikom nekome iz zelene akcije skočiti sa golom guzicom u lice pa da podjelimo taj divni osjećaj. Stvarno mi je pun kufer te samožive nakupine bjelančevina bez mozga. Zar nemamo dovoljno ostalih problema? Svugdje nailazim samo na njihove jadikovke o sramoti naše delegacije. Istina je zapravo suprotna. Sram ih bilo svih skupa!!! Uzeli nam motor iz vozila i sad se trebamo utrkivati s time da ne smijemo previše kasniti. Ne daju nam čak ni da stavimo rabljeni motor. Marš stoko pješice i da niste slučajno kasnili! FUUUUUUJ! |
Ruzno izrazavanje nema opravdanje |
|
[Vrh] |
|
|
Brada
|
Postano: 28.12.2009. pon. 22:07 Naslov: Re: Fossil of the day za Hrvatsku |
|
|
EV je napisao/la: | Brada je napisao/la: |
Ruzno izrazavanje nema opravdanje |
Finoća nas je dovela tu gdje jesmo ali OK izbjegavat ću nepodobne riječi makar mislim da neke debele obraze samo to može probiti.
Uvrede koje mi svi skupa primamo su puno gore jer nam rade o glavi. Ne za pedeset ili sto godina već vrlo uskoro. Ako bude još živ, izvadit ću ovaj post nakon recimo desetak mjeseci. Tada će možda biti jasnije.
Eto... nema ružnih riječi. |
|
[Vrh] |
|
|
|