|
Električna vozila i obnovljiva energija
|
Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
riba

|
Postano: 10.3.2017. pet. 07:26 Naslov: |
|
|
Miroslav2 je napisao/la: | riba je napisao/la: | Miroslav2 je napisao/la: | riba je napisao/la: | Miroslav2 je napisao/la: | Koliko bi onda Ampera trošila u Rijeci ?  |
Ne puno vise, jer se pokrece iskljucivo na el motor a benzinski radi na vise manje konstantnim okretajima samo kao generator. |
Znači ne preko 9 litara/100 km (naravno nakon ispražnjenog akumulatora) |
Da 9... :facepalm: |
Uf , ako je to tako , onda netreba ni gledati a kamoli kupiti Amperu.Ako se netko baš želi voziti u Opelu i to na čistu struju neka gleda Amperu-e (novi model).Ampera-e je bacila na koljena svu konkurenciju glede dometa (u praksi - blizu 400 km , i to samo na baterije.Onih gluposti od benzinskog agregata , generatora , rezervara ,auspuha ...ova nova Ampera-e-nema ).Nova je skupa,ali za godinu-dvije bit će svakako povoljnija. Autić svakako za preporuku.  |
Ti si nov na inernetu pretpostavljam? Proguglaj malo sta znaci facepalm, moj post je bio sarkazam! Kolega ti je lijepo pokazao koliko mu trosi plug in prius, tako da nema sanse da ampera trosi tako puno! |
|
[Vrh] |
|
 |
Miroslav2
|
Postano: 10.3.2017. pet. 19:39 Naslov: |
|
|
riba je napisao/la: | Miroslav2 je napisao/la: | riba je napisao/la: | Miroslav2 je napisao/la: | riba je napisao/la: | Miroslav2 je napisao/la: | Koliko bi onda Ampera trošila u Rijeci ?  |
Ne puno vise, jer se pokrece iskljucivo na el motor a benzinski radi na vise manje konstantnim okretajima samo kao generator. |
Znači ne preko 9 litara/100 km (naravno nakon ispražnjenog akumulatora) |
Da 9... :facepalm: |
Uf , ako je to tako , onda netreba ni gledati a kamoli kupiti Amperu.Ako se netko baš želi voziti u Opelu i to na čistu struju neka gleda Amperu-e (novi model).Ampera-e je bacila na koljena svu konkurenciju glede dometa (u praksi - blizu 400 km , i to samo na baterije.Onih gluposti od benzinskog agregata , generatora , rezervara ,auspuha ...ova nova Ampera-e-nema ).Nova je skupa,ali za godinu-dvije bit će svakako povoljnija. Autić svakako za preporuku.  |
Ti si nov na inernetu pretpostavljam? Proguglaj malo sta znaci facepalm, moj post je bio sarkazam! Kolega ti je lijepo pokazao koliko mu trosi plug in prius, tako da nema sanse da ampera trosi tako puno! |
Pretpostavka ti je kriva. Zar ti je toliki problem, naći bar jedan od hrpu testova (pazi-TESTOVA a ne reklama o Amperi )pročitati ga sa razumijevanjem ,i onda nam svima skupa na forumu objaviti istinu o stvarnoj potrošnji Ampere. Nemoraš mi se poslije toga ispričavati.  |
|
[Vrh] |
|
 |
bmwcabrio
|
Postano: 10.3.2017. pet. 21:37 Naslov: |
|
|
za tebe je frende forum hr. |
|
[Vrh] |
|
 |
Miroslav2
|
Postano: 11.3.2017. sub. 00:50 Naslov: |
|
|
bmwcabrio je napisao/la: | za tebe je frende forum hr. |
Šta ti je to ? ja sam nov na internetu.  |
|
[Vrh] |
|
 |
Tomy

|
Postano: 11.3.2017. sub. 08:47 Naslov: |
|
|
forum.hr je mjesto gdje se dečki natječu koji je teži na riječima i onda ih admin bana na tjedan dana  |
|
[Vrh] |
|
 |
Miroslav2
|
Postano: 12.3.2017. ned. 00:20 Naslov: |
|
|
 |
|
[Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|