Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
antonio
|
Postano: 12.3.2015. čet. 06:40 Naslov: |
|
|
Pozdrav svima koji šaljete koristne informacije, a te su uvijek dobrodošle
Pošto imam iskustva na području prerade bi pojasnio u vezi BMS -battery management systema , koji je neobhodan ako želite zaštititi baterije bilo od preobterečenja crplenjem energije ili kod punjenja. Sufisticiran BMS definitivno optimalno reguliše punjenje pojedinačnih celija, stopira ako crpljenje prelazi podešenu amperažu isto stopira i punjenje ...
Uvijek kada kupujete baterije , ( ja savjetujem savremene LiFePo4 , drugo je bacanje novca ) uzmite kod dobavljača baterija i BMS koji je prilagodžen paketu , to vam garantuje vek trajanja
Dobrodošli sa pitanjima na email : ehant@fastmail.net
i na web stranicu : www.e-hant.com
Pozdrav svim EV entuzijastima
Želim vam puno zadovoljtva gradeči elektro vozilo , a molim vas ne istražujte što je več iztraženo , zašto bi bacali novce |
|
[Vrh] |
|
 |
schumacher
Pridružen/a: 01. 11. 2010. Postovi: 1731 Lokacija: kutina/d.rujani/Ffm
|
Postano: 12.3.2015. čet. 13:14 Naslov: |
|
|
Dobro jutro. |
|
[Vrh] |
|
 |
Pero

|
Postano: 19.3.2015. čet. 21:39 Naslov: |
|
|
@antonio,
Zavirija sam na www.e-hant.com i nevidim ama baš nikakvih detalja oko ponuđenih baterija, naročito tehničke detalja BMS-a...
Računam da bi takav oglas bija primjereniji na njuskalo.hr nego ovdje.
Na ovom forumu se okupljaju obično osobe koje imaju nekakva predznanja (ili žele naučiti) o toj tematici i ne treba im da im netko rješava probleme tako da ne daje unaprijed nikakve tehničke detalje...
Lijepo je što hvališ te tvornički ugrađene BMS-ove, ali ti isti BMS-ovi su konstruirani tako da otkažu nakon određenog vremena uporabe baterije.
Ako ne želiš na svojem site-u objaviti detaljnije tehničke opise pojedinih komponenti, bilo bi dobro da to objaviš barem ovdje. Bez konkretnih podataka nećeš djelovati ozbiljno...
Svako dobro ti želim, ali ne očekuj previše s ovakvim (pogled odozgo) nastupom ovdje. |
|
[Vrh] |
|
 |
dejok
|
Postano: 19.3.2015. čet. 21:56 Naslov: |
|
|
Dobrodošao na forum!
U potpunosti podržavam Perin post! |
|