Estrima Biro 100% el. autic help meee!!!

Rimac Automobili, razgovori i sve ostalo
ilo92ilo

Post Postao/la ilo92ilo »

marko-sk je napisao/la:jao kompliciranja :roll: senzori su halovi isto kao i na biciklu, nema elektroničkog difa, zašto sve uvijek komplicirate?
Bas to ma samo da mi se ovaj fazanac javi i tjt nego mene sad zanima baterije ako netko zna jeftinije di se mogu nabavit.
eltico

Post Postao/la eltico »

Poslao sam ti broj na PP!!

Sutra sam prvo u Portu na kavi oko 8:30, ali slobodan sam cijelu nedelju. Nešto ču, vjerujem, raditi doma. Zovni pa lako skočim.
ilo92ilo

eltico je napisao/la:Poslao sam ti broj na PP!!

Sutra sam prvo u Portu na kavi oko 8:30, ali slobodan sam cijelu nedelju. Nešto ču, vjerujem, raditi doma. Zovni pa lako skočim.
Može javim se. :palac:
ilo92ilo

Cisto ako nekoga zanima, sad vec nesto znam o auticu...super stvar lako za parkirat ma sve ubrzanje :palac: jedino bih trebao blokadu dignut jer ide 50km/h da ne bude smetalo na cesti (ako znate nekoga da to radi okolica Pule/istra) inace je atrakcija i fora nesto novo :) promijenio sam controlere neka novija verzija bolji su navodno,autic fino radi baterije gel sam koristio od sole i to probano ali nije rijesenje slab discharge su imale i riknule ali su pod garancijom pa cemo dobit nove ugl. Prelazim na Lifepo4 pa cemo vidit :roll:
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

ilo92ilo je napisao/la:baterije gel sam koristio od sole i to probano ali nije rijesenje slab discharge su imale i riknule ali su pod garancijom pa cemo dobit nove ugl. Prelazim na Lifepo4 pa cemo vidit :roll:
Koliko se sjecam, bio si pravovremeno upozoren za olovne baterije...
ilo92ilo

Da a morao sam probat, nisam znao u cemu je problem sa auticem i nisam htjeo ulagati velike novce pa sad kad znam sta je kako je nadam se da je ovo rijesenje i da ce sluzit :palac:
Odgovori

Natrag na “Hrvatska”