G.T.POWER Watt Meter

Mali oglasi
Alex1

G.T.POWER Watt Meter

Post Postao/la Alex1 »

trebam što prije, pa ako netko ima za prodati.
Brankovski

Re: G.T.POWER Watt Meter

Post Postao/la Brankovski »

Alex1 je napisao/la:trebam što prije, pa ako netko ima za prodati.
Misliš na ovo?
https://www.hobbyking.com/hobbyking/sto ... ouse_.html
sirius

Post Postao/la sirius »

ja ih naručio preko Kineza, jedan crko odmah, drugi ugasi slova na displeju, a treći sam naručio jeftinjavu, taj je radio 10 sekundi i opet crko
sve mi se čini da ne podnose nazivni napon
svi su mi crkli bez tereta
dobio sam povrat novaca, ali mi je puna kapa. ili sam jednostavno baksuz
fotkao sam sve spojeno, poslao fotografije, dobio novce, ali u moju kuču to više ne ide
riba

Post Postao/la riba »

Nisi jedini, i na ES je nekome crkavao zbog prenapona, lažu jednostavno.
Brankovski

Ne znam kaj trebaš?
ja sam kupio ovaj sa linka gore da ga isprobam i par dana je radio ok.
Skinuo ga jel mi nije trebao i stoji u ladici več oko 5 mjeseci.
Bio na biciklu 48v40a.
kosi

Post Postao/la kosi »

sirius je napisao/la:ja ih naručio preko Kineza, jedan crko odmah, drugi ugasi slova na displeju, a treći sam naručio jeftinjavu, taj je radio 10 sekundi i opet crko
sve mi se čini da ne podnose nazivni napon
svi su mi crkli bez tereta
dobio sam povrat novaca, ali mi je puna kapa. ili sam jednostavno baksuz
fotkao sam sve spojeno, poslao fotografije, dobio novce, ali u moju kuču to više ne ide
Ja sam kupio http://www.ebay.co.uk/itm/360975555497? ... 1439.l2649 i uredno radi i mjeri do 50A koliko sam vidio (primjetio sam da se žice lagano griju) a bio je najjeftiniji takav analyser koji sam našao i sada sam naručio još jednog...

Jedina mana koju sam mu našao je bila kada bi kao source bile spojene solarne ploče da je ujutro ugašen display (iako struja ide) tj. valjda dok je kontroler uključio navečer zaštitu od pražnjenja a solarke nisu davale ništa. To sam riješio jednim automatskim osiguračem koji sam ručno isključio i uključio i pojavio bi se display. Kada sam prebacio poziciju analysera da mu je source regulator punjenja i load akumulator sve je ok. I onda sam naručio još jednog...
Alex1

Post Postao/la Alex1 »

Turnigy ne želim, Ima recenzija na youtube između Turnigy i G.T-a, Turnigy ima dodatno prikaz vremena ali da laže više od G.T. -a.
Sad to sigurno ovisi od modela do modela, nisam našo ništa da se može kalibrirat.
sirius

Post Postao/la sirius »

kosi je napisao/la: Ja sam kupio http://www.ebay.co.uk/itm/360975555497? ... 1439.l2649 i uredno radi i mjeri do 50A koliko sam vidio (primjetio sam da se žice lagano griju) a bio je najjeftiniji takav analyser koji sam našao i sada sam naručio još jednog...
imam i toga, radio lijepo deset sekundi i mrtav......nisam ga ni stigao spojiti na teret
napon je bio 58.2 V, jednostavno crko, očito sam loše sreće
strelicar
Kontakt:

Post Postao/la strelicar »

Kako ga najednostavnije spojiti da mi pokazuje s koliko ampera puni akumulatore ploca.
Voltazu 24 V sistema jedna zica na plus a druga na minus,ali kako amperazu namjestiti. Hvala
sirius

Post Postao/la sirius »

strelicar je napisao/la:Kako ga najednostavnije spojiti da mi pokazuje s koliko ampera puni akumulatore ploca.
Voltazu 24 V sistema jedna zica na plus a druga na minus,ali kako amperazu namjestiti. Hvala
koliko sam ja skužio, nema tu namještanja, on sam lagano pulsira i pokazuje ti čas ampere, ampersate, napon itd, a čas nešto drugo i sve stigneš vidjeti
ti samo spojiš plus i minus na ulaz i plus i minus na izlaz i to je to
strelicar
Kontakt:

Post Postao/la strelicar »

Objasnjenje:na ulaz akumulator spojim + i - ili...ne razumijem...jel on se sastoji od 4 zuce..jel tako...
kosi

Post Postao/la kosi »

strelicar je napisao/la:Objasnjenje:na ulaz akumulator spojim + i - ili...ne razumijem...jel on se sastoji od 4 zuce..jel tako...

Imaš source (izvor) i load (potrošnja)... kada staviš source + i - u kontroler punjenja i drugu stranu prema akumulatoru vidiš punjenje akumulatora.
Brankovski

sirius je napisao/la:
kosi je napisao/la: Ja sam kupio http://www.ebay.co.uk/itm/360975555497? ... 1439.l2649 i uredno radi i mjeri do 50A koliko sam vidio (primjetio sam da se žice lagano griju) a bio je najjeftiniji takav analyser koji sam našao i sada sam naručio još jednog...
imam i toga, radio lijepo deset sekundi i mrtav......nisam ga ni stigao spojiti na teret
Ti si gori od Grrge :shock:
Mislim da si previše napet :)
grrga

Post Postao/la grrga »

Brankovski je napisao/la:
sirius je napisao/la:
Ti si gori od Grrge :shock:
Mislim da si previše napet :)
Moji svi rade, nije crkao niti jedan. Svi na maksimalnom naponu. :D
Alex1

Post Postao/la Alex1 »

znači nema nitko za prodati? ajde ljudi da ne ne čekam mjesec dana.
Odgovori

Natrag na “Tražim”