Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
schumacher
Pridružen/a: 01. 11. 2010. Postovi: 1731 Lokacija: kutina/d.rujani/Ffm
|
Postano: 1.3.2012. čet. 22:50 Naslov: |
|
|
Daps,možda kod tebe;ovi moji što ih voze teško da su pogubili vozačke na nekoliko godina ili desetljeća  |
|
[Vrh] |
|
 |
grrga

|
Postano: 2.3.2012. pet. 08:03 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | m2 je napisao/la: | Buggy "vuče" korjen iz WV bube možda možeš kupiti neku od tih BuggyWV buba prerada.....
Možda bi ti bila sama WV buba interesantnija jer je to ipak prava zatvorena kabina...... |
Ovi buggy-ji koje gledam su kineske gradnje i nemaju veze sa bubom koja je prilicno teska - vidi u prethodnim postovima moje argumente za laganije vozilo. |
Ok je je to što gledaš ali ne možeš reći da je buba teška. Ovisno o izvedbi od 730-930 kg danas spada u perolaku kategoriju .
U usporedbi sa tim kvadom je teška ali u usporedbi sa autima baš i nije. |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 2.3.2012. pet. 10:03 Naslov: |
|
|
grrga je napisao/la: | Cose je napisao/la: | m2 je napisao/la: | Buggy "vuče" korjen iz WV bube možda možeš kupiti neku od tih BuggyWV buba prerada.....
Možda bi ti bila sama WV buba interesantnija jer je to ipak prava zatvorena kabina...... |
Ovi buggy-ji koje gledam su kineske gradnje i nemaju veze sa bubom koja je prilicno teska - vidi u prethodnim postovima moje argumente za laganije vozilo. |
Ok je je to što gledaš ali ne možeš reći da je buba teška. Ovisno o izvedbi od 730-930 kg danas spada u perolaku kategoriju .
U usporedbi sa tim kvadom je teška ali u usporedbi sa autima baš i nije. |
O tome se i radi - za voznju na posao meni samom je stupidno voziti cijeli auto za 5 osoba i puno kufer kila.
BTW, slao sam ti mail i pisao PP - trebam upute za zice na motoru/kontroleru jer cu to slagati ovaj vikend. |
|
[Vrh] |
|
 |
bmwcabrio
|
|
[Vrh] |
|
 |
Brankovski
|
Postano: 25.4.2014. pet. 18:47 Naslov: |
|
|
Da izgleda ok ali ako naručiš za svoj auto cijena skače jako puno. |
|
[Vrh] |
|
 |
Roman

|
Postano: 26.4.2014. sub. 09:04 Naslov: |
|
|
Vjerojatno su to cijene samo za uslugu prerade a u njima nije samo vozilo koje ti dovezeš. Te cijene su samo za Smartove za koje imaju gotove spojne ploće i nosače motora i akumulatora. Ali ako dovezeš neki drugi auto onda treba izmišljati nosače i spojne ploče a to je onda skupo. |
|
[Vrh] |
|
 |
Zex Gost
|
Postano: 26.4.2014. sub. 13:09 Naslov: |
|
|
Pa što? Dečki su napravili štancu za Smart. Dovezeš ga, par dana da ga prerade i vozi.
Meni je ta cijena razumna (naravno računajući poticaj države od 5000).
Može li netko izračunati u grubo koliko dođe materijal za preradu (uključujući i baterije koje nude)? |
|
[Vrh] |
|
 |
Cose

|
Postano: 28.4.2014. pon. 15:25 Naslov: |
|
|
Zex je napisao/la: | Pa što? Dečki su napravili štancu za Smart. Dovezeš ga, par dana da ga prerade i vozi.
Meni je ta cijena razumna (naravno računajući poticaj države od 5000).
Može li netko izračunati u grubo koliko dođe materijal za preradu (uključujući i baterije koje nude)? |
Odokativno bi rekao da svoj posao i know-how racunaju oko 3-4k EUR na najslabijem paketu (ili nesto vise ako imaju veleprodajne nabavne cijene dijelova). |
|
[Vrh] |
|
 |
|